Backlink paketini !! aldığın arkadaşlar !!! Sitenin cezasının olmadığını söylemişler.
Hiç kimse söyler mi benden aldığın ürün kötüydü hatta o ürün senin arabanıda bozdu diye.
Referansı bol olan konulardı. Ayrıca bir benle çalışmamış konu 500 sayfanın üzerindeydi. Paketleri güncellemiş arkadaş.
Çalışmaya yeni başladığı için onun yaptığı çalışma sıralamamı düşürdü diyemem. Bekleyip görcez.
Aldığım backlink çalışması siteni direkt ilgili kelime odaklı uyarlamaya çalıştı arama motoruna
herhangi bir doğallık katmadın yani bu bir penaltıdır.
Backlink paketlerini almaktan ziyade kordanize etme sistemi size aittir. Backlink paketi satanlar sadece size ilgili linkten çıkış yaparlar o linklere nasıl müdahale edileceği sizin kendi kontrolünüzde olmalı.
Linkleri disasow aracından sildirip çok daha temiz bir çalışma yapabilirsin.
Aldığım backlink çalışması siteni direkt ilgili kelime odaklı uyarlamaya çalıştı arama motoruna
herhangi bir doğallık katmadın yani bu bir penaltıdır.
Backlink paketlerini almaktan ziyade kordanize etme sistemi size aittir. Backlink paketi satanlar sadece size ilgili linkten çıkış yaparlar o linklere nasıl müdahale edileceği sizin kendi kontrolünüzde olmalı.
Linkleri disasow aracından sildirip çok daha temiz bir çalışma yapabilirsin.
Bu arkadaş daha yeni başladı çalışmaya. Domain 1 yıl önce geçti hesabıma. O aracı daha önce kullandım. Bütün backlinkleri kaliteli kalitesiz hiç kontrol etmeden hepsini ekledim. Şimdi backlink kontrol araçlarını kontrol ettiğimde hala o backlinkler duruyor.
Site adresinizi gönderirseniz bir analiz yapalım. Bakalım zararlı olan neymiş

.
Hocam ilgili pm yi yolladım. Size zahmet bi bakın nerede hata yapıyoruz.
Elime geçen her fırsatta yazmaya çalışıyorum ama hala birçok kör insan renkleri görebileceğini sanıp seo yaptırıyor.
Yıllardır doğru bilinen yanlışları yaparak insanları dolandıran kişilerle dolu Türkiye'deki wm forumları. Körlüğün ilacı yok anlayın artık, ameliyat olmayı deneyin.
Hayatımda 3 kez backlink aldım; ilkini 2 yıl önce wm aracı forumunda, moderatörlerden.
İkincisini bir arkadaşım attı.
Üçüncüsünü de r10'dan aldım. 1 ay oldu.
Üçünün de ortak noktası; backlinkleri veren kişiler dolandırıcıydı fakat yasal olanı. Hiçbir işe yaramadığı gibi son aldığım çalışma 3k hitten 400 hit e düşürdü sitemi. Sesimi çıkartamıyorum çünkü adam açık açık yazmış; "sonuç görme garantisi vermiyoruz, biz çalışma yapıyoruz" gibisine.. Kişiyi merak edenler profilime girince bakacakları yeri biliyorlar...
Üstteki arkadaş gibi, kimse sattığı ürünü kötülemez.
Senin işine gelince;
WMTools'tan gelen backlinkleri temizle. Sosyal backlinklerden başkası da vardır belki. Eskiden ne olduysa hepsini kaldır ortadan yani.. Yeni içeriğinle sıfırdan başla ve "backlink gibi absürt çalışmalar yaptırmadan" siteni 1-2 ay yönet. Sen ona ilgi verdikçe karşılığını alırsın. 2 yıl spamda kalması birşeyi değiştirmez, düzelir.
* üstteki yazıdaki tüm backlink terimleri, toplu paket satan kişiler için geçerli. Kaliteli sitelerden bireysel olarak alınan backlinklerin işe yaradığını test ederek gördüm.
Toplu backlink paketi satan arkadaşlardan aldım. Önceden faydası oluyordu. Şimdi nasıl bekleyip görecez artık. Karşılıksız backlink almayı düşündüm. Ancak bunun ile ilgili kimse sitesinden kaliteli ise backlink satmaz. Zaten sesli sohbet icerikli bir web site. Sosyal Link Borsası kategorisinde online sayısı 500 den aşağı düşmüyor. Ancak link borsasına bakıldığında o kadar online yok. Bu yüzden düz mantık sosyal backlink borsasına girip oradan backlink paketlerine baktım. İllaki faydası olur ancak kimse kaliteli sitesine dokundurtmuyor.