Pişman olmazsınız. Gayet iyilerdir.
Kesinlikle tavsiye ederim hocam. Onur beyin hizmet oldukça iyi olup kendileriyle yaklaşık 8 aydır çalışıyorum sadece aydan aya ödeme konusunda konuşuyoruz.
Uzun süredir forum sitemizi barındırıyoruz sunucularında Onur bey olsun, diğer ekip arkadaşları olsun çok ilgileniyorlar sağolsunlar kesinlikle tavsiye ederim.
2 aydır kullanıyorum, bir sıkıntım olmadı destek ekipleri iyi
Senelerdir tanırım, çalışırım.
hiç düşünme, direk çalış.
Sahibi Onur ortak işler de yaptığımız, sevdiğim, işine güvendiğim bir kişidir. Tavsiye ederim. Hizmetinin arkasında durur.
Onur bey, her konuda sıkıntısız destek sağlıyor Adem beyde iyidir

bizim ve müşterilerimizin sorunları ile yakından ilgilenmektedirler.
Tekrardan kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum... sorunsuz hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Sahibi Onur bey ile muhabbetim ve ticaretim oldu ve olmakta kendilerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.
Bir çok firmayla uzun yıllar çalıştım. Ancak destek olarak böylesine hızlı ve ufflayıp pufflamadan tamamen severek yaptıkları için teşekkürlerimi sunarım kendilerine. Gece 3 te bile cevap bulabiliyorsunuz destek talebine. Sorunsuz güvenebilirsiniz.
Onur'u ve İnternetbilişim'i iyi biliriz. Sıkıntı yaşatmazlar.
Biz faturamızı alıyoruz sorun yok şuan evdeyim eski bir faturayı ekliyorum yanlış anlaşılmasın ama fatura konusunda sorun yaşamazsınız.
pmden iletilebilir.
Uzun suredir hizmet aliyorum, kesinti oldugu zamanlar sabahin 5'inde destek alabilmek harika birsey. tavsiye ederim.
burada bunu konuşuyor olmamız ayrı bir konu firma kendini kanıtlamış yüzlerce müşterisi vardır. ben uzun süredir müşterileriyim herşey süper.
Kendileriyle çalıştım oldukça kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Sadece wordpress yavaşlığı söz konusu olduğu için ayrılmak zorunda kalmıştım oda sanırım o süreçteki sunucu yoğunluğu yada optimizasyonla alakalı bir durum söz konusu olabilirdi.
Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.