site gönderen arkadaşlara teşşekürler 2. önemli hatayı giderdim sayelerinde. Hafta sonu pazar günü çalışır hale geçebilir önemli bir sorun görmezsem.Hala site göndermek isteyen arkadaşlar gönderebilirler.
Forumda bazı arkadaşlar yok sitelere zarar veriyor hit vs yorum yapıyorlar.Yıllardır ben piyasadaki hit programlarını kullandım,kendi programlarımıda kullandım hiç bir sitede bariz bir geri gidiş olmadı aksine fayda gördüm ama bu fayda bir yere kadardı.Yani site 30. sıradaysa sizi 20. sıraya kadar çıkarabiliyor ama bundan sonra ilerlemiyor gibi...
Bu işlemlere hile hurda gözüyle bakan arkadaşlarda var.Backlink almakta bir hiledir ve blackhat seoya girer.Hali hazırda link alan siteleri google a şikayet bile edebiliyorsunuz.
Sonuç olarak elde çok bir şey yok.Zaten çoğu arkadaşın seo mantığı backlink al çık bu kadar.Hit sistemlerini denemekten çekinmeyin.
Bazı arkadaşlar bizde böle bişi yapalım ,kendi sistemimizi kuralım diyebilirler.Boşuna coder vs masraflarına girmeyin benden bir teklif alın.
sistemi pazarlamak ya da denemek isteyen başka arkadaşlarda olucaktır.Bulacakları ödeme yapacak bir müşteri karşılıgında 1 ay ücretsiz yararlanabilir ya da para alabilirler...