Charizard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah kardeşim burada bildiğim yaptığım herşeyi ücretsiz şekilde anlatacağım detaya indemeden.

İnş bu hafta içide gelirli web site satış konumu acacağım.Sözleşmeli şekilde kimseyi mağdur bırakmayacağızda %100 ücret iade garantisi vereceğim.
site yapıp satmak yerine , o para kazandıracak siteleri kendinize kurup kendiniz kazansanız

neden ingilizce site açan herkes 1 haftada 3-5 tl kazanıp sonra gaza gelip , size para kazandıracak site kuracağım diye konu açıyor

bakın ben de bu işten kazanıyorum 1 sitem günlük 30-40 tl kazandıyor, satış konumda mevcut ama ben bile editörlük dışında sadece domain, host masrafına site kurabilirim şeklinde bir not düşüyorum editörlük konuma.

kısacası sitelerin geliri en az 6 ay sabitleşmeden kimse sana güvenipte 12 günlük siteni referans alarak sana para vermez.

daha çok site aç daha çok kazan. eğer sitelerine çok güveniyorsan , siteleri aç, adsenseten kazanır hale getir, daha sonra bu hazır siteleri sat. r10daki insanlar saf değil hocam , altından kalkamazsın. Şikayetim var bölümüne bakarsan senin gibi çok kişi var orada.