Yapacağın işlem çok basit;
DMCA'a kayıt ol, bannerını sitenin uygun bir yerine ekle ve altına "Bu sitedeki tüm materyaller DMCA kapsamında korunmaktadır." yaz, DMCA'ya link at.
Bunu yapmadığın sürece yazıların telif hakkının sende oldugunu kanıtlayamazsın. Bunu yaptıktan sonra yasal mecralarda hırsızların karşısına çıkıp bir kanıt olarak bunları kullanabilirsin. Daha doğrusu yanlış bilgi vermeyeyim, hiç denemedim fakat bildiğime göre; yurt dışında yetişkin video siteleri, içeriklerini DMCA ile kayıt altına alıyorlar ve büyük tazminat ödemelerini bu basit gibi gözüken sitenin kanıtlarıyla elde ediyorlar. Muhtemelen Türkiye'de de delil olarak sayılıyordur.
Eğer hiç uğraşmak istemiyorum; Google'a havale edeceğim diyorsan 200$ bir ücreti var, ödüyorsun bunu, içeriğini çalan çırpan kişilerin linklerini ve orjinal içeriğini giriyorsun, google o siteleri aramasından kaldırıyor. DMCA ile anlaşarak çalışan bir sistemi var google'ın. Hatta site sahibine wmtools'tan bildiriyor, tekrarı olması halinde siteleri aramalarda arkalara atıyor.
DMCA'ı mutlaka kullanmanı öneririm. Birçok siteyi DMCA sayesinde sildim. Hatta sıralamada senin içeriğinle senden önde olanlar varsa onları bile tepetaklak edersin.
Not: DMCA gibi onlarca online içeriği telif altına alan platform var fakat DMCA bu işte Coca Cola gibi, en iyisi. Bir habercilik firmasıyla anlaşarak onların adına da telifleyebilirsiniz. Yada bu işi yapan resmi platformlar var. Sizin için içeriği koruyorlar vs. DMCA en kolay ve hızlısı, o ayrı.