valla yukarıda yazanları bende en az 3 kere okudum ve düşünmeye başladım ki acaba haklılık payı varmı ? fakat hasan beyi cloudbunny adına şikayet yorumu atan ilk müşteri olarak kayıtlara geçirmiş bulunuyoruz tebriker cloudbunny kurulduğu günden itibaren müşterisiyim. ilk önce eklemek isterim cloudbunny firmasında şuanda güncel olarak tasarlanmakta olan 2 adet web sitem onlar haricinde birçok hosting ve domainlerim bulunmaktadır , daha önce çalıştığım hiç bir firmadan bu kadar memnun kalmadığımı'da belirtebilirim. cloudbunny firmasını arayarak günde en az 3 kere telefon görüşmesi ve her gün ticket talepleriyle + olarakta mesai saatleri içi online olarak site üzerinden sitem için gerekli bilgileri alıyor veya yapılmasını istediğim bölümleri tartışıyoruz, şunda olduğu gibi

sizin dediğiniz gibi 3-4 gün bekledim , paramı iade etmediler bu sözlerin hiç birine kesinlikle inanmıyorum.

Gereksiz bir tartışma sebebiyle bütün sitelerimi sildirdim.
diyebildiğinize göre benimde kişisel görüşüm olarak kesinlikle bu atmış olduğunuz yorum gereksiz bir yorum çünkü daha önce aynı firma hakkında atmış olduğunuz başka bir yorumda ise şu şekilde yazmışsınız.

HasanCem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yılı aşkındır kullanıyorum
sanırsam en sıkıntılı müşterileriyim, genelde host harici her sorunda başlarını ağrıtıyorum.

Son derece memnunum
şunuda diyebilirsiniz siz firmanın avukatamısınız ?

hayır değilim ama çalıştığım firma benim için en iyi hizmeti veriyor ve en iyisini düşünüp fikirlerini telefon veya ticket yoluyla bana bildiriyorsa sizin bir sinir anında yorumlar atıp olur olmaz şeyler yazmanız ayıp , böyle firmalar fazla yok diyip firmanın avukatlığınıda gerekirse yaparım.

okuduğunuz için teşekkürler.