Bir scriptim var ve cron ayarı olmadığı için manuel tetikleme ile çalıştırmak zorunda kalıyorum. Cron ayarı ile host tarafından otomatik tetikleme ile çalışmasını sağlamak amacıyla, cron ayarları açık hosting e ihtiyaç duyuyorum.
Cron ayarları açık hosting sağlayabilecek olan arkadaşların pm istemesi veya pm ile iletişime geçmesi rica olunur.
Merhaba,
İsteğinizi karşılayacak kesinti, hız ve hizmet konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağınız
%100 gerçek Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.
(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde
7 koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.
Aylık $1 dan başlayan fiyatlarla Cloud SSD Hosting paketlerimiz yüksek standartta ve özelliktedir. Hesap içerisinde zamanlanmış görev ekleyebilirsiniz ancak bu görevler belirli aralıklarla olması gerekmektedir. Devamlı cron çalıştırmanız için sunucu hizmeti almanız gerekecektir. Paylaşımlı hostinglerde birçok firma haklı olarak kısıtlama yapmaktadır,
1 İle 10 arasında site barındırabileceğiniz SSD Cloud hosting paketlerimiz (Ödeme: 3 Ayık, 6 Aylık, Yıllık)
Kontrol panelimiz yardımıyla da zamanlanmış görev ekleyebilirsiniz. Resimli dökümana
buradan ulaşabirsiniz,
Teşekkürler.
CloudBunny.Net