var elimde bir tane 6 alayim diye satayım diyorum (insallah almam). telefonun pert kaydı var, yazın bodrumda sıcak havalardan bunalıp beton zemine fırlattım(youtubedaki videolara hep imrenmisimdir) telefon tuzla buz oldu.
acaba tamir edilebilir mi diye denedim? ettirdim de bebek gibi calisiyor, bataryası falan her seyi degisti. ama garantisi falan yok.
yalniz Turkiye'de tamir ettirdigim vakit, yapan sığır arka kamerayı halledememiş. getirdim onu Belarus'ta tamir ettirdim, lakin Atamızın söylediği üzere keşke Türk hekimlerine teslim etseymişim. Çünkü zaman zaman arka kamera çalışıyor, zaman zaman çalışmıyor.
Telefonu elden çıkarıcam, üstüne para vermem gerekmiyorsa sana teklifini yazabilirsin.
Beyaz telefon, ustelik +100 tl ücret karsiligi whatsappi, tinder, badoo gibi uygulamaları sıfırlamadan verebilirim. icinde onlarca, hatta totalde yuzlerce ukraynali ve belaruslu ablalar var. hepsi reel.
üstelik memleket ve yemeklere olan özlemimden dolayı duvar kağıdı yaptığım pastırmalı ve muhteşem baharatlı yumurtada yanında hediye.