Maybell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatırladıgım kadarıyla sizin bir tane oyun siteniz vardı onda schema video özelliği kullanıyordunuz.Bu konu ile ilgili:
1- yine hatırladıgım kadarıyla sitenizi takip ederken sonradan kaldırmıştınız nedeni nedir?
2- ben bunu kendi video sitemde yapsam wordpress ile ama videolar google drive üzerinden çekilecek olumlu sonuc olur mu ?
3- bi ara yine film sitelerinde bu taktik uygulanıyordu ama şu anda hiçbir sitede yok.o zaman illaki kendi sitemiz üzerinden mi videoyu yükleyeceğiz.

cevaplarınız için teşekkürler.ayrıca biraz kıt anlatmış da olabilirim :/
1- Kaldırmıştım çünkü biryerde artık spam sayılacağını okumuştum. Uzun süre oldu nerde okumuştum hatırlamıyorum. Bulursam iletirim size.

Diğer soruların cevabını ise bilmiyorum inanın, uzun süredir denemedim bilmiyorum. Denesem iyi sonuç çıkabilir belki aslında. Hatta deniyeyim durumu tekrardan iletirim.

cnnbsedm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.. Hocam benim de nacizane bir sorum olacak. Oyun sitem var ve onunla uğraşıyorum. Site yaşı 5 ay. Özgün çalışıyor ve her gün güncelliyorum. Bu güne kadar 6 - 7 tanıtım yazısı ve bir adet header link aldım. ( link site adının ilk kelimesine alındı ).

Merak ettiğim ise şu. site: http://www.siteadı.com şeklinde yapılan aramada, sitem ilk sıradayken, şuan sıralamadan kaybolmuş. Anahtar kelimelerde ise sıralamada. Bu ne anlama geliyor hocam. site: http://www.siteadı.com bu şekilde yapılan aramalarda sitenin çıkması veya çıkmaması ne anlama geliyor. Teşekkürler.
siteadi.com olarak çok fazla backlink alıp sitenin otoritesini yükseltmeye çalıştın büyük ihtimal. Bu ise seni kendi siteadi.com kelimende kelime filtresine sokar. Linkleri reddedersen(o şekilde aldıklarını), eski yerine gelecektir.

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bir fragman sitesi için ne öneriyorsunuz acaba?
Mağlum her gün 6-7 yeni içerik giriliyor ve bu içeriklerin yani alt sayfaların üst sırada olması gerekiyor.
Ana sayfaya bir çalışma yapsak alt sayfaları etkiler mi?
Alt sayfalar için ne yapmak gerek?
Fragman sitesinde açıkçası ana kelimelerde yükselmen gerekli. Ana kelimelerde yükseldikten sonra gelen hitl- seni alt kelimelerde de yükseltecektir, eklediğin içerik tıklandıkça direk üst sıralara yükselişe geçecektir.

Başka bir yöntem ise direk dizi odaklı çalışabilirsin. XXX dizisi Son bölüm fragmanı tarzında bir dizi sayfası oluşturup orada hit çekip yeni eklediğin dizi ile ilgili xxx dizisi 44. bölüm fragmanı kelimesinde vs yükseltebilirsin.

Kısacası;
-anahtar kelimelere yüklen(fragman, fragman izle vs)
-dizilerle ilgili sayfalara oluştur o sayfalara yüklen

yeni eklediğin bölümlerde bu sayede üste çıkar.