teknomag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem birşey demişssin hiç kıvırmadan dediğinin arkasında durmalısın, hiçbirşey yapma, mesaj atma ve bekleme de kal....

Whatsappdan seni engellediyse sen onu engelleme ki karşındakinin gözünün önünde ol,

Doğum gününde kesinlikle birşey yapma, dersler başlayınca hiç karşındakine pas verme, muhatap olma, yokmuş gibi düşün ve ona göre davran...

Bir zaman gelir ve sana mesaj atar.... Karşındakinin göndereceği mesaja bir süre geri dönüş yapma, mesaj atmaya devam edecek, atacağı mesajlara göre devam edersin...

Şuan karşındaki kişiyi kafandan sil ve önemsemeden akışına bırak...

Bol şans
Eyvallah hocam

evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu boşverde üniversite olayı ne oldu ? Kızla aynı yere gidecektin.

Eğer bu kız o kızsa şimdi ne tür bir hata yapmak üzere olduğunu anlıyormusun dostum ?

O konundada dediğimi yine belirtmeliyim: "İnsanın kendine atabileceği en büyük kazıklardan birisidir başkasına göre hayatına tamamen yön vermek."

Kimse vazgeçilmez değildir. @teknomag ın dediği gibi akışına bırak herşeyi aklından silmeye başla.Peşinden koştukça geri teper artık.
İlginize hayranım,takip ettiğiniz içinde teşekkür ederim.
Sene sonuna kadar anlarım hocam gidilip gidilmeyecek bir kız olduğunu.
Şimdilik ortadayım.Yinede yorumun için teşekkür ederim,saol

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ooooooo kız mevzusu alırım bi dal
Tecrübeliysen yardım et hocam

fyzllh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ohooo. Sen yenisin galiba [emoji50]

Asus Zenfone 6 cihazımdan yazıyorum.
Evet Çok kız imkanım oldu da ilk defa sevdim.

StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni gerçekten seviyorsa geri döner emin ol, eğer sevmiyorsa neden bu kadar üzerine düşüyorsun ki umrunda olmasın.
Hocam söyle bir şey var; sevgi var da çok şey yaşandı açıkcası inat ve gurur acısından da kaybetmek istemiyorum.

webmaster1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kizlar cok karmasik yaratiklar. 1 gun soyledigi ertesi gun soyledigine uymuyor. Fakat eski sevgiliniz sizden hatalarinizi anlayin burnunuz surtsun diye ayrilmis bana gore. Onun bekledigi sizin pesinden kosmaniz ozur dilemeniz. Siz istedigini yapmayinca boyle bir tepki ile karsilasmis olabilirsiniz. Kacan kovalanir her zaman icin.

Bundan 1 yil once sevgilim vardi kendisi afersiniz kasarin tekiydi. Askin gozu kordur derlerya hah iste o soz cok dogru sevince gercek yuzunu goremiyorsunuz. Iliskinin 8 ayinda yaptiklarininda etkisi ile ondan iyice sogumustum. Bir gun tepemin tasi atti yeter artik dedim. Bana cevabi ne oldu dersiniz? Istemiyorsan ayril dedi bana fakat bunu soylerken benim ayrilabilecegimi tahmin etmiyordu. Daha once bircok hatasini gordum hepsinde afettim signeye cektim fakat insaninda bir sabri var. Yaklasik 1 yil gecti bu olayin ustunden bana istemiyorsan ayril diyen kiz mesaj atiyor seni seviyorumlar vs hic sektirmez 2 ayda 1 sansini dener. Bunu size nedenmi anlattim? Bence sizin karsinizdaki kizda benzer kisilige sahip birakin hicbirsey yapmayin o gelicek size. . Eger seviyorsaniz biraz aci olacak ama insan zamanla alisiyor. Alisiyor derken aciya alisiyor o aci gecmez benimki gecmedi .
Yok hocam Allah'a şükür düzgün bir bayan ama işte önceden çok ağır şeyler yaşatmış erkekler biraz güven problemi var.Yani detay yazarsam r10 karışır

Yokmu hanımlardan yorum