Hocam bu kizlar cok karmasik yaratiklar. 1 gun soyledigi ertesi gun soyledigine uymuyor. Fakat eski sevgiliniz sizden hatalarinizi anlayin burnunuz surtsun diye ayrilmis bana gore. Onun bekledigi sizin pesinden kosmaniz ozur dilemeniz. Siz istedigini yapmayinca boyle bir tepki ile karsilasmis olabilirsiniz. Kacan kovalanir her zaman icin.

Bundan 1 yil once sevgilim vardi kendisi afersiniz kasarin tekiydi. Askin gozu kordur derlerya hah iste o soz cok dogru sevince gercek yuzunu goremiyorsunuz. Iliskinin 8 ayinda yaptiklarininda etkisi ile ondan iyice sogumustum. Bir gun tepemin tasi atti yeter artik dedim. Bana cevabi ne oldu dersiniz? Istemiyorsan ayril dedi bana fakat bunu soylerken benim ayrilabilecegimi tahmin etmiyordu. Daha once bircok hatasini gordum hepsinde afettim signeye cektim fakat insaninda bir sabri var. Yaklasik 1 yil gecti bu olayin ustunden bana istemiyorsan ayril diyen kiz mesaj atiyor seni seviyorumlar vs hic sektirmez 2 ayda 1 sansini dener. Bunu size nedenmi anlattim? Bence sizin karsinizdaki kizda benzer kisilige sahip birakin hicbirsey yapmayin o gelicek size. . Eger seviyorsaniz biraz aci olacak ama insan zamanla alisiyor. Alisiyor derken aciya alisiyor o aci gecmez benimki gecmedi .