Grafixea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Buraya bu tip konu açmak ne kadar doğru bilmem ama belki de konusacak kimsem olmadığından olabilir.

Ben Allah'a şükürler olsun eli yüzü düzgün bir insanım yani bir çok kızın elde etmek istediği bir insanım şuana kadar çok kız arkadaşlık teklif etmedi ama ben hiçbirinin hayaliyle oynamak istemedim,sevmediğim bir kıza umut verip sonra bırakmak bana yakışmazdı.İlk defa sevdim; kızla birçok badire atlattık artık sevmeye başlamıştı bir gün yine atıştık bana 'olmuyor beni unutmaya bak' dedi bende ertesi gün en yakın arkadaşıyla whatsapptan konusurken 'benim için öldü dedim hatta arkadaşı selamı var dedi bende ölülerin selamını almıyorum' dedim Çünkü en son dediği çok ağrıma gitmişti meğerse arkadaşıyla konustugumu sandığım kişi sevdiğim insanmış telefonunu almıs arkadaşının yanındayken.Bu yazıların daha ağırınıda yazdım sonra kendi whatsapından bana yazdı ve dediklerimden sonra 'senin için gerçekten simdi öldüm,gözümde artık diğer erkeklerden farkın yok kimle çıkıyorsan çık,kimle konusuyorsan konuş kaybettiğin kızlar için pişman olmazsın artık filan' dedi :/ Şunu anlayamadım; dün beni unut diyen kişi neden ertesi gün ben 'benim için öldü' unutmaya calısıyorum deyince bunları bana diyor ? Madem benim bu sözlerimin bu kadar önemi vardı niye unut dedin l a n garı Var mı bir fikri olan whatsapptan engelledi,yüzünü görecem elbet dersler başlayınca ne yapayım ne edeyim,yakında doğum günü var ?? En son benim tanıdıgım sen ve dünki sen cok farklıydın Allah senin eline düşürmesin beni filan dedi,çok ağırdı

Madem birşey demişssin hiç kıvırmadan dediğinin arkasında durmalısın, hiçbirşey yapma, mesaj atma ve bekleme de kal....

Whatsappdan seni engellediyse sen onu engelleme ki karşındakinin gözünün önünde ol,

Doğum gününde kesinlikle birşey yapma, dersler başlayınca hiç karşındakine pas verme, muhatap olma, yokmuş gibi düşün ve ona göre davran...

Bir zaman gelir ve sana mesaj atar.... Karşındakinin göndereceği mesaja bir süre geri dönüş yapma, mesaj atmaya devam edecek, atacağı mesajlara göre devam edersin...

Şuan karşındaki kişiyi kafandan sil ve önemsemeden akışına bırak...

Bol şans