Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim.R10+ larınızı verdim.
Spotify güzeldir ama ses sitemininz kulaklığınızda iyi olmalı sadece plartfomla bitmiyor
.flac versiyonlar kadar iyi olmasada gerçekten youtube vb den filan daha iyidir.
Ben muziklerimi spotifyden dinlemekteyim. Ses kalitesi Youtube`a gore daha iyi.
Spotify premium 6 aydır kullanıyorum. Gerek ses kalitesi gerek kullanışlılık açısından kesinlikle sektörün birincisi. Özellikle geçen ay yapılan Türkçe şarkı güncellemesiyle tadından yenmez oldu. Android 5.0.1 'de spotify dinlerken değişik cover lyrics felan oluyor beni en çok cezbeden o
arada reklam çıkmasa iyi
youtube for ever
Spotify'i kesinlikle. Direk olarak bildiğim kadarı ile Mac OS X ve Windows için mevcut acnak Wine ile de çalışıyor olması lazım. Çünkü ben Joli OS'da çalıştırmıştım, hatta kurulu gelmişti Spotify'i ama eski bir sürümü.
Ses kaliteside oldukça iyi, listeler oluşturabiliyorsunuz ya da Spotify'nin oluşturmuş olduğu listeler var oralardan da bakabiliyorsunuz.
Takip ettiğiniz sanatçılar yeni bir şey çıkartacaklarında falan hareket akışın hemen gözüküyor. Buda güzel bir özellik. Radyo da çalıyor aynı zamanda (ben ne kadar sevemesem de).
Bu arada illa da pc'nize kurmaya gerek yok. play.spotify.com üzerinden de çalışıyor. Ama ben illada pcdeki müziklerden çalmasını istiyorum diyorsanız kurun. Bilgisayarınızda kurulu olan müzikleri otamatik buluyor.
Yabancı şarkıda da Taylor Swift harici herkes var. Özel günleri de unutmuyor, mesela bugün 8 Mart Kadınlar günü ve anasayfada ki listeler hep kadınlara yönelik. Bunun gibi daha aklıma gelmeyen, sayamadığım birçok şey mevcut.
Premium'a da değiyor hocam, reklamı o kadar çok göstermiyor aslında ama hiç olmaması daha güzel tabi.
Yorumun için teşekkür ederim Mert hocam.Linux versiyonunu kurdum.Gayet güzel çalışıyor.
1 Aylık deneme premiumum bittikten sonra premium olarak devam edeceğim gibi duruyor.