sizinle burada tartışacak birşey göremiyorum. ödeme gününüz ayın 24 ümüş 8 gün boyunca ödeme yapmadığınız için makineniz iptal edilmiş. sekreter hnm sizi aramış ödeme yapın die üstüne birde fırça atmışsınız. sms yollanmış ödeme yapmamışsınız, aranmışsınız ödeme yapmamışsınız. arkadaşlar siz ödeme yapın die gayet ılımlı davranmışlar. 2 yıllık projelerinize daha fazla değer vermeniz gerekir die düşünüyorum. anakart arzasına gelince datacenter sunucu kodlarına yanlış bakıp bilgi vermiş. ben size buna rağmen hdd lerinizi aldığımı veri kurtarmaya vereceğimi söledim. ben tüm iyi niyetime rağmen forumda benimle tartışıyorsunuz. iyi çalışmalar

tr_unknown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahane bulamıyorsunuz bari kıvırmayın arkadaşım. Bizim fatura kesim tarihimiz her ayın 24' ü itibariyle oluyordu ve faturayı ödeyip sonra hizmeti kullanıyorduk. Biz bunu bildiğimiz için her ayın 24'üne otomatik ödeme talimatı verdik. Sizi 6 gün önce aradığımda server' ın anakartının yandığını ve sizlerin hardislerin sizde söylediniz ama yalanmış bunuda dün öğrenebildik. Meğersem ne hardiskler sizdeymiş nede verileri kurtarabilmişsiniz. . Sizin vurdum duymazlığınız ve işgüzarlığınız yüzünden bizim 2 yıllık projemiz boşa çıktı. Şimdide buradan yok ödeme geçikmiş falan diye atıp tutuyorsunuz. Telefonda ilk gün erkek gibi "Makina bozuldu ve içindeki veriler gitti " diyemediniz bari buradan bunu söyleyin.