KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
80 çok hocam 30 bine kadarmı ne muafiyet vardı

Google sizin yerinize verginizi kazandığınız paradan ödemesini yapıyor, kazanan varsa heyecan yapmasın. Google vergi ödemek zorunda kaldı zaten burada paylaşılmış zaten.

https://www.r10.net/1068950423-post42.html

askerdeydim ailem para gönderdi diye vergimi ödeyecem babam fatura öde diye para gönderiyor diye vergi ödenir mi akıl var mantık var bugün babamın parasını alıyorsam onun vergisini ödemek o kadar saçma

Ona bakarsak çalışan kişiler maaş alıyorlar bir ton vergi ödesinler

Bu vergi batıya parasını ödeye kanunlara uyana var doğuda vergi falan olmaz taşının oraya bakın tek bir ceza geliyor mu

Elektrik faturasndaki düzenbazlık, bana öyle birisi gelecek AİHM giderim fazlasını söke söke alırım

Parayı al vergi öde, dışarıdan bir yiyecek ve giyecek alnca vergi öde, sırf vergisi fazla gelmesin diye tuvalete artık haftada 1 çıkmaya başladım
7 Yıldır r10 üyesiyim, okuduğum en yanlış yorum budur herhalde.

-Google sizin verginizi ödemez. Google da iş yapıyor, para kazanıyor, KENDİ vergisini ödüyor.

-Babanızın gönderdiği para bir miktara kadar vergisiz ancak limit aşılınca hediye(hibe) paranın bile vergisi alınıyor.

-Çalışan kişiler de maaşlarından vergi ödüyor zaten. Maaşların bürütü/neti arasındaki fark o yüzden. Hatta Türkiye'nin vergi rekortmeni asgari ücretliler. Toplamda en çok vergiyi onlar ödüyor.