SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@cPanels; kardeşim burada bir arkadaş sistem yazılım uzmanlığını bitirdi geldi. Abi adamın yapmadığı yok. Tabi onun konaklama ve zaman sorunu yoktu. Benim konaklama ve zaman problemim var. Çalışıyorum ve Antalya 'da ne bileyim yaşadığım bölgede eğitim verebilecek birisini arıyorum ama lafine. Web & Grafik Tasarım o kadar çok öğrenmek istiyorum ki anlatamam. Ücretten yana bir sıkıntım yok allaha şükür.
Bende 6 aylığına İstanbul'a taşınmıştım kurs yeri Bakırköy'dü, ben Küçükçekmecede oturuyordum her sabah banliyö trenine binip Bakırköy'e gidiyordum. Çalışan biriyseniz kursa hafta sonları gidebilirsiniz ama öğrenim yavaş olabilir haliyle süre uzayabilir.

Gitmenizi tavsiye ederim özellikle Flash öğrenmelisiniz, temel action script öğretiyorlar. Onu mutlaka geliştirerek Flash ile çok iyi şeyler hazırlayabilirsiniz.

Evde tek başınıza öğrenebilirsiniz deniyor, tabi ki öğrenebilirsiniz. Ama bunu bir hocadan öğrenmek çok daha başkadır. Hata yaptığında merak ettiğinde soracak bir kimsenin olması çok güzel birşey. Bu şekilde düşünürsek üniversite sınavından önce kimse dershaneye gitmemelidir. Evde alsın kitabı okusun öğrensin.