hocam bu sistem ne kadar gider 2 tane platinum paket almayı düşünüyorum hesaplarıma göre 6 ayda amorti ediyor kendini.
ama bu işlere yabancıyım biraz. elimde para var onu yatırım yapmayı düşünüyorum ondan bunu gördüm.
şimdi bu sisteme parayı yatırıyoruz bizim bilgisayarımızda birşey çalıştırmamıza gerek yok dimi veya bu siteye her gün girmeye sistem otomatik sürekli 7/24 çalışıyormu?
birde ömür boyu demişsiniz ama sistem ne kadar gider? site büyük site galiba resmi bir şirket. ama şimdi ben alırım 3 ay sonra batar yazık olur bize. misal platinum paket 6 ayda amorti ediyor 6 ay sonra sürekli kazançlar kar olacak. ömür boyu derken mesela 2 3 yıl gidermi en az. ona göre dahada yüklü alabilirim.
teşekkürler cevaplarınız için
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:02:17 -->-> Daha önceki mesaj 02:47:00 --
pardon günlük 1.5 dolar masraf olarak kestiği için 6 ayda değilde 1 yılda amorti ediyormuş ücreti.
- hocam bu sistem ne kadar gider
+ Hiç bir sistemin ne kadar gideceğini, gelecekte deprem mi olur, sel mi olur, adamlar ölür mü kaçar mı bilemeyiz. Sadece elimizdeki verilere ve izlenimlere bakabiliriz. Ve bizim gördüğümüz bu güne kadar bir yıldan fazla bir süredir, adamların işlerini doğru ve düzgün yaptıkları. Bir çok sebepten dolayı güven veren bir firma.
-bu işlere yabancıyım biraz. elimde para var onu yatırım yapmayı düşünüyorum
+ Kesinlikle sizin için önemli olan meblalar ile bu işlere girmenizi önermiyorum. Sizin için "büyük" anlamı olan yatırımlar ile girmeniz elbette risktir. Firma ne kadar güvenilir olursa olsun, dünya hali bu sonuçta. Yapacağınız yatırımın rakamsal değeri tamamen sizin belirleyebileceğiniz bir husus
- şimdi bu sisteme parayı yatırıyoruz bizim bilgisayarımızda birşey çalıştırmamıza gerek yok dimi veya bu siteye her gün girmeye sistem otomatik sürekli 7/24 çalışıyormu?
Sizin hiç bir şey çalıştırmanıza gerek yok. Siz yatırımınız ile oradan zaten işlem gücü alıyorsunuz ve işlem gücünüz sürekli olarak sizin adınıza çalışır vaziyettedir. Sisteme bir kere girin, mining yapacağınız coinleri seçin, cüzdan numaralarınızı yazın ve bırakın her gün otomatik olarak coin'ler cüzdanınıza gönderilsin. Biriktikçe arada girip para dönüştürün.
- Amorti yani ROI süresi ne kadar?
Bu yine tamamen Bit Coin'nin o günkü değerine göre ve kazım zorluğuna göre değişmektedir. Duruma göre uzayabilirde, kısalabilirde. Bunu nasıl hesaplayacağınızı anlatayım:
1- Bu siteye girin ve TH/s bölümünden aldığınız işlem gücünü yazın:
https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty
2- USD/day bölümünde yazan rakam günlük toplam kazancınızdır. Ancak sistem bakım, elektirik v.b. masraflar için günlük 1 TH/s başı 1,5 dolar masraf kesmekte.
Kendi aldığınız işlem gücü diyelim ki
0,75 olsun. Siteden bakınca günlük
2.214 dolar kazandırıyor. Ancak birde masraf var.
1,5*0,75: 1,125 dolar masrafınız. Sizin günlük ortalama net karınız
2,214-1,125: 1,089 dolar olur.