sitting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yetkililer önlerine şikayet gelmediği sürece bir şey yapmazlar.

Ben niye kafa yoruyorum sen niye yoruyorsun o niye yoruyor diyelim o zaman bırakalım insanlar dolandırılsın kandırılsın dimi.

Megacısın galiba işine gelmedi böyle bir şey yapılması ki destek vermeyip mağdurları korumayıp insanlık vazifeni yerine getirmeyip '' Boşver satsınlar sana ne sen ne kaşınıyorsun '' diyorsun.

İçinde nokta kadar vicdan ve insanlık olan hadi onu da geçtim azıcık islam inancı olan kimse insanların aldatılmasına emeklerinin çalınmasına göz yumamaz.
Benim işim olmaz mega ile de onların açısından bakıyorum olaya.. Yapılan web sitesinin 2.000 TL etmeyeceği bizim için meydanda. Ancak bildiğim bir çok yazılım firması da bu tarz siteleri bu fiyatlara yapıyor. Geçen arkadaşım bana sormayı unutmuş dükkana gelen firma elemanı bi kıza 2.000 TL ödemiş ona da yapmışlar 4 sayfa bi site. Adamlarla görüştüm lisanlarımız falan var bu özel bir yazılım dedi.

Yani adamlar o malın fiyatını o paraya biçmiş. Burada eleştirilmesi gereken titan muhabbetidir ki ona girersek bugün sırf bu firmayı değil yukarıda yazılan başka bir firmayı da hatta bir başka konuda gördüğüm başka firmayı da eleştirmeliyiz.

Adının ne koyulduğu önemli değil.. Alt üye bulmanın ve alt üyelerin hepsinden kazanç sağlamanın ödüllendirildiği tüm sistemler titandır bana göre. Bu firmaların cirit atması da ne yazık ki devletimizden kaynaklıdır.