Gereksiz bir tartışma sebebiyle bütün sitelerimi sildirdim.
Sunucuya geçmem gerekti, geçer geçmez teknik bir sorunu aşamadım, bildirim açtım, bugün yarın derken 3-4 gün gecikmeli bakıldı, sonrasında da tartışma sonucu tamamını sildirdim. Para iadesi yapılmadı.
Merhaba Hasan Bey,
Nereden başlayacağımızı bilemedik, şimdiye kadar en fazla ilgilendiğimiz müşterilerimizden biri olarak böyle bir yorum almak bizi çok üzmüştür ve şaşırtmıştır açıkçası.
Öncelikle yazınıza cevaben, sunucu hizmetlerinde sunucu optimizasyonu, kurulum ve bakım müşteriye aittir ve bize düşen sunucunuzu erişilebilir kılmaktır. Tabiki optimizasyon, bakım ve monitoring hizmetleri satın alabilirsiniz. Bu konuyla ilgili fiyatlandırma sunucu sayfamızda mevcuttur. Sunucu konusunda teknik arıza dediğiniz sorun yazılımsal bir problemdi ve bu konuda sorumluluğumuz olmamasına rağmen teknik ekibimiz ilgilenmeye çalışmıştır. Ayrıca teknik ekibimiz sizinle telefon ile görüşme sağlayarak sizi mağdur etmeyeceğimizi gerekirse ücretsiz yükseltme yapacağımızı belirttik biliyorsunuz. Bunun yanında sorunun çözümü için süre talep etmemize ve sizin kabul etmenize rağmen tarafınızdan gelen iptal talebi sebebiyle sunucu durdurulmuş ve hesabınız sistem tarafından normal olarak silinmiştir. Bu durumda bize suç bulmanız ne derece doğru bilemiyoruz.
Para iadesi konusunda da söyleyecek bir şey bulamıyoruz gerçekten. Sunucu hizmetlerinde geri iade olmaması ve iptal talebi sonunda hesabınızın durdurulması sizin sorumluluğunuzda olmasına rağmen sunucu ücretini memnuniyet garantisi adı altında iade ederek kredi hesabınıza $15 tanımladık ve bu kredi hesabından da şuanda kullanmakta olduğunuz aktif sipariş mevcuttur.
Her zaman eleştirilere açık bir firmayız, istediğiniz şekilde yorumda bulunabilirsiniz kesinlikle karşı çıkmayız ve buna hakkımızda yok. Ancak işimizi dürüst ve müşteri memnuniyetine önem vererek sürdürmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda eğer yanlış bir davranışta bulunduysak özür dileriz. Bugüne kadar hiçbir müşterimizi mağdur etmedik ve etmeyizde. Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu varsa bizimle iletişime geçin lütfen. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.