DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim asıl alma amacım oyun oynamak değildi; iOS geliştirmeye zamanında çok kafa takmıştım. Alma nedenim tamamen iOS uygulama yazmaktı. Ayrıca eziklik dönemlerimde; 2010 gibi yani çalıştığım iş yerinde macbook vermişlerdi elime. Onu kullana kullana windows kullanmayı unutmuştum, daha rahat geliyordu.

Yani alma amacım tamamen oyun olsaydı dediğinizde haklısınız. Oyuna sonradan giriştim.

Oynadığım oyunlar: CS:GO, WoW, LoL, Warframe, Diablo 3, HoTS, Dota 2

Bugüne kadar Ping sorunu yaşamışlığım neredeyse hiç yok. İnternetle alakalı problemler hariç tabi.

Kasma, fps kaybı gibi sorunları çok nadir görüyorum. 10 saniyeyi geçtiğini söyleyemem onlarda da.

Bunlar için 9k paramı verdin. 3.5 k ya dizdim senden çok performans alırım kesin . Yani oyun için mac aldım diyenleri anlamıyorum. Desen ki basit kullanışlı, ekran kalitesi yüksek ve markayı seviyorum tamam derdim ama oyunmuş yok iş içinmiş bunlar hikaye. Genellikle ben değişik kullanıyorum havası oluşturmak için alının bir marka.
Burda markayı kötülemiyorum ama bizim insanımızın profili bu. Cebinde 2000 tl ye telefonu var adam facebook hesabını açmak için beni çağırıyor