Merhabalar;
İmzamda bulunan film sitesi için hosting arıyorum.Fakat şöyle bir sıkıntı var şu anda kullandığım serverda aşırı cpu harcıyormuş cpu.Kullandığım tema Tahama teması. Bir sürü bu temayı kullanan arkadaş var anlamış değilim nasıl bir cpu kullanıyorsa.Eklentilerde genel olarak kullanan eklentiler.Hosting firması kafasına göre suspend atıyor.İsmini paylaşmak istemiyorum.Ki zaten firmada tek 1 kişi çalışıyor kanımda.
Cpu'yu neyin harcadığını sorduğumda herhangi bir bilgide alamıyorum.Oysa 1 yıl önce kullanmaya başladığımda bir arkadaş her konuda bana yardımcı oluyordu.En son askere gitti geri gelmedi galiba.Neyse uzun lafın kısası kaliteli bi serverda hosting paketi arıyorum.Özelliklerinin abartılı olmasına gerek yok.Zırt bırt kafasına göre suspend atmasın yeter.
Site adresi : idizifilmizle.com . Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise ö.m lerini bekliyorum resellerde olabilir.Sitenin günlük hiti Max:800
Hostingde suspend almanız normal yani hosting ile bir yere kadar VPS,VDS alanızı tavsiye ederim.
Saygılar...