iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
incir.com farklı mı? Kimse kusura bakmasın ama milletin ne olup bittiğini anlamadan 2 bin TL verecek parası varsa göz göre göre dolandırılmayı hakediyordur. Ben de isterim şikayet etmeyi bunları, ben de engelliyorum soranları ama şu incir.com a bile inanan Webmaster kişiler var. R10'da bir sürü kişi çıkar yazar, o böyle bu böyle vs vs. Bırakın dolandırılsınlar bırakın canları yansın. Kimse kimsenin hakkını aramasın, çok biliyorlarsa gitsinler kendileri haklarını arasınlar.
İncir aslında farklıydı. Yani düşünün kendi alışverişinizi yapıyorsunuz hem ucuza alıyorsunuz hem de kar hesabınıza ekleniyor yetmiyor arada bir çevrenize de satış yapıyorsunuz.

Ama iş gözüktüğü gibi değil...

* Ürünler hızlı gönderi değilse 30 güne yakın bir sürede gönderiliyor.
* Ürünler kırık, çizik dolu gönderiliyor.
* Ürün siparişiniz yerine başka bir ürün gönderiliyor.
* Siparişlerde çoğunlukla fatura göndermiyorlar.

ve bunlar olurken siz onları hiçbir yere şikayet dahi edemiyorsunuz çünkü sitenizi kaparız diye sürekli tehdit ediyorlar.

Sonuç? Kendi siparişlerinizi çok önemsemiyorsunuz nasıl olsa biliyorsunuz bir şekil orta yol bulunur ama tanıdıklarınıza, çevrenize rezil oluyorsunuz.

Kurumsallıktan uzaklar, karşınızda yetkili birini bulmanız mümkün değil. Zaten onlara ulaşmanızı da çok istemiyorlar. Sorun için aradığınızda ticket açın diyorlar. Ticketlarda da sürekli aynı şeyi yazıyorlar "ilgili birime ilettik".