Konu
burun ameliyatı sonrası
06-03-2015, 10:25:48
hakan28
Sanırım bu ameliyat ile ilgili yaşanılanlar Hastaneden hastaneye değişiyor ve bu işte doktor çok ama çoooooooooook önemli bir faktör.
Ben geçen sene özel bir hastaneye muane için gittim, doktor bana öyle bir güven verdiki ben direk 3000 TL ameliyat masrafını kabul ettim ve hemen ameliyat olmak için tahlil falan verdim. Bir hafta sorna sanırım ameliyatımı olmuştum. Doktor bana"
Hakan, benim ameliyatlarımda ağrı sızı olmaz, ameliyattan sonrada ağrı hissetmeyeceksin, hiçbir hastam şikauyetçi olmadı, burnunda şöyle şöyle sıkıntı var şöyle şöyle işlem yapıcaz, ne olur ne olmaz diye bir gün seni burda tutucam, ertesi günde tamponunu hemen söküp evine yollayacağım
" dedi.
Ve bakın ben hastaneye ameliyat için gittim, biraz korku yaşanıyor tabiki, ben özellikle yeşil önlüğü giydiğimde işin ciddiyetini anlamıştım. Ama anestezi uzmanı ve diğer çalışanlar ilgilendikleri için hiç bir şey zor olmadı. Ameliyat odasına aldılar, sedyeye uzandım. Ve sonrada uyandım. Hepsi bu kadar, hangi ara beni uyuttular, hangi ara ameliyat oldum hiç bir şey hatırlamıyordum
Bu da çok harika bir duygu zaten.