GARMONSU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok garip kuyumcuların böyle birşey demesi halbuki kesinti yapıyorlar ama çanakkalede ben çoğu kuyumcudan bu işlemi yapmıştım. Hatta anlıyorlar mesela yarım altın alıyorum soruyor adam al sat işlemi yapalım mı diyorlar olur abi diyorum yoksa kredi kartı ile bir altın bir yerden alıp diğer kuyumcuyada bozdurduğum oluyor mümkünse öğleden sonra gidiyorum ki sabahtan para mevzusu olmasın diye yine deneyin isterseniz şansınızı
Hocam bazı yerlerde yapıyorlar ama İstanbul Esenyurttayım şuan acaba burada çalıntı kredi kartı vs. Durumlar başlarına geliyor onun önüne geçmek içinde yapmıyor olabilirler. Pek sıcak bakmıyorlar yani
Avni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gibi durumlar için passolig kullanılabilir.Kredi kartıyla yatırıp istediğiniz bankamatikten çekebiliyorsunuz.%1 kesinti oluyor.
Hocam passolige yüklemeyi tamam biliyorum ama çekme işlemini nasıl yapacağım? Direk kartı soktuğumda atmden çekebiliyor muyum ayrı bir işlem mi yapmam lazım?
bilgive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisi ve sağlamı benzin istasyonlarıdır. Muhakkak bir tanıdık bulursunuz. Bence benzin istasyonlarından bir tanıdık bulmayı deneyin.
Hocam istanbulda yeniyim tanıdık esnaf, benzinci vs. Yok malesef