Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler Selçuk bey. Bu yaz bende burun ameliyatı oldum, et var diye girdik burun 1 yerden kırılmış. Ameliyat sürecim sizin kadar iyi ve hoş geçmedi. İzmirde yaşayan arkadaşlar varsa Çiğlideki EKOL hastanesini bilirler sözde işlerinde PROFESYONELLER !

Daha önce ameliyat tecrübem olduğu için anesteziden yana bir sıkıntım yoktu, ama her insan gibi ameliyat haneye girdiğimde ufak bi panik ve korku oluştu yaklaşık 30dakika ameliyat hanede bekletildim yanımdan ameliyat olmuş bir çok hastayı geçirdiler haliyle panik ve korku dahada arttı bi an terk edip gitmeyi bile düşündüm. Doktorum geldikten sonra sedyeden ameliyat masasına geçtim, anesteziyi verdikten 30 saniye sonra boğazlarınızda bi yanma hissetiğinizde gözlerinize bi perde inicek ve ameliyat sonuna kadar o perde hiç açılmıycak. Ameliyat toplamda 2.5 Saat sürmüş oda burnun kırık olduğunu tespit edip bir nevi estetik ameliyat yapıldığı içinmiş. Ameliyat sonrası burun delikleri içinde tamponlar olduğu anestezinin tamamen gittiğinde fark ettim. Hemşirelerin kullandığı eldivenleri kesip içlerine bez koyup burun deliklerime koymuş insafsızlar. Kabaca dinlenme saati verirsek maksimum 5 saattir uyku uyumam. Tamponları hissettikten sonra tam bi ölüm kalım savaşı başlıyor, özellikle bunları yazıyorumki ameliyat olucak arkadaşlar bunları önceden bilip kendilerini zorlamasınlar. Su ve su türlerini asla ve asla içemedim. Ertesi gün taburcu olurken burnumdaki bandaj tarzı şeyleri çıkardı ve burun büyüklüğünde bir metal plaka olduğunu gördüm. 1 Hafta sonra bu plakanın çıkacağını ve dikişlerin alınacağı söylendi. Bu 1 hafta'nın 4 günü ölüm son 3 günü o ameliyattan sonraki rahatlığa geçtim. Tuvalete çıkarken burnunuzda aşırı bi yanma hissedebilirsiniz bunun sebebi burun deliklerinin genişlemesi. Sürekli tuzlu su ile burnunuzu temizleyin sürekli. Ben bunu yapmadım ve 4 gün ölüm gibi geçti. Ameliyat'tan 6 ay geçmesine rağmen burnum hala sızlıyor soğuklar olunca.

Not: Ameliyat ücreti 3.000TL ödedik.