Music adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu tarz web sayfalarında çok fazla request olduğundan çökmesi bence normal, şimdi başka sitelerden örnek vermeden önce şunu göz önüne almak lazım bu tarz web oluşumları sadece kendi içerisinde konuşmaz payment içerdiği için bankayla başka sunucularla vs. vs. bir dünya yere request gider. Hepsinin belli bir response time'ı olduğu için doğal olarak işler yavaşlar normal web siteleriyle karşılaştırmamak gerekir. Ayrıca derbi satışa çıkıyor o andaki yoğunluğu düşünemiyorum bile oldukça fazla olmalı.
bu dediğinizi en aza indirebilecek bir sürü adam var hemde r10da hocam client over cloack mıdır nedir.Şahsen böyle bir sistemim olsa 20-21 adet sunucuyla öyle bir sistem yaparım ki anlık 500 k ile 1 milyon userı aynı anda barındırırım maliyeti ne olacak ki bana.Bugun passoligin bir garanti bankasından ne farkı var anlık bilet alınıyor.Transfer yapılıyor.Adamlar sıra numarası bile verdi dün, ben passolig almadım almıycam ama bu tarz sistemden böyle böyle sogutacaklar adamları Kendime ait 4 banka 1 de kredi kartı var eğer sistem bütün banka kartlarını sisteme dahil etseydi bende alacaktım.Bu tarz sistemi sırf bana kurdursalar daha az maliyetli olurdu.Forumda bu işi yapacak o kadar cengaver var.