Sunucu hizmetlerinde yedekleme alanı müşteriye ait olur ek yedekleme alanı sunanlar olabilir bu da ücrete tabi olur. Kimse %100 olarak kesintisiz hizmet sağlayamaz bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
Ücretsiz yedekleme alanı olsun demedim zaten. Her şey dahil fiyat teklifi istemekteyim.
%100 Kesintisiz hizmet elbette olamaz. Konuda %100 diye belirtmedim bu nedenle..
%1-5 te olsa kesintiler mümkün olduğunca gün içine işleyiş saatlerine yansımamalı.
Acil durumlarda ise online teknik destek konusunda sorun yaşamak istemiyorum. Firma yetkilisi ticket için zorlamamalı. Gerekirse ek ücret verip telefon desteği de alabilmeliyim.
Hizmet verecek olan firma sorumluluğunu bilmeli. Bende müşteri olarak bilinçliyim ve isteklerimi konuda sergiledim.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Merhaba,
Konunuzu inceledim,ek trafik ram vs.. karşılamak bizim için hiç sorun değil ancak henüz ddos hizmetimiz bulunmadığı için size teklifte bulunmuyorum.
Nacizane tavsiyem eğer hız ve performansta kararlılık arıyorsanız; yerinizde olsam vps den ziyade vds tercih ederdim.
iyi çalışmalar
VDS de olabilir. Konuya bunu da ekleyeyim. Teşekkür ederim.