Arkadaşlar yaşadığım ilçe için bir uygulama yaptırmak istiyorum..
Hiç bilmeyen birisi için klasik tarihi ve coğrafi özellikleri, gezilecek yerleri, restoran, otel vs tanıtımları olacak..
Ana giriş ekranı aşağıdaki resim gibi olacak.. Örneğin tarihi eserlere tıkladığında alt menu açılacak ve orada ilçenin tarihi eserleri çıkacak. Ziyaretçi hangisini merak ediyorsa ona tıklayıp hakkında bilgi alabilecek, orayı ziyaret ettiğinde yorum yazabilecek ve çektiği bir selfie paylaşabilecek, yeri arkadaşlarına önerebilecek.. Aynı işlemler herşeyin altında olacak.. Yani otelde kaldığında da, yemek yediği restoranttada yapabilecek.
İlanlar kısmı ev,arsa, oto satış ilanı tarzı olacak
Yöresel ürünler kısmını admin kontrollu olacak ve alıcı tarafından sipariş miktarıyla teslimat adresi istenecek.. Ödeme konusu görüşülür yada paypal olabilir
duyurular kısmı yine admin kontrollü olacak ve buradan güncel duyuru yapılacak.. Örneğin vefat ilanı yada başka bir ilan.. Yayınlandığı anda uygulama üzerinde bir uyarı çıkacak (1 yeni mesajınız var şeklinde)

Sanırım ne yapmak istediğimi anlatabilmişimdir.. Mantık olarak böyle birşey istiyorum.
Ulaşım kısmında google map olabilir yada harita ekleriz.

Sabit ve değişken bilgiler içinde başka sitelerimin reselleri var. Ordan bir yer ayarlarız sorun değil..

Değişik önerilere de açığım. iş tamamen bittiğinde ios sürümü de yapılacak

Teslim süresi ve ücret bilgisini pm atarsanız sevinirim. Anlaşılan ücreti işin istediğim şekilde başladığından emin olduktan sonra parça parça yaparım ve işin tesliminde tamamını öderim. Ortada iş yokken peşin ödeme malesef yapmıyorum...
Geçmiş referanslarıma bakabilirsiniz
iyi çalışmalar

Kafamdaki tasarım bu şekilde