eticaretuzmani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu oturumlarınız ne google analizde ne bitliy de görünüyor. Hatta 1 marttan itibaren başladım. Bugün 5 mart sayma. 10 kişi varsa 40 giriş olması lazım. Birde telafiler oluyorsa 45-50 olması lazım. Kaç giriş var biliyor musun? 2, yalnız iki.
İHTİMALLER
1-Ya direkt site adı yazıp giriyorsunuz
2-Yada bizim siteye uğramıyorsunuz.

Oysa ben girdiğimde öyle yarım saat dakka felan tutmuyorum. 3 sayfa diye zorlamıyorum. bazen 5 sayfa bazen 7 sayfa.. Bazen 40 dakka bazen 58 dakika.
Aertn niyet taşıyan avrsa söylesin bizde onlarınkine girmeyelim.
ne diyorsunya... ben dolaşınca tam dolaşıyorum özen gösteriyorum en az 5 alt sayfa... size hesap vermek zorunda değilim sayfanın mod'u kontrol etsin. Ve ya mesajınızı ona iletin benim bu tartışmalara zamanım yok.

eğer inanmıyorsanızda dolaşımları yaptığımda video çekerim youtubeye atarım... (bu konu hakkında ileriye gitmeyelim)

iyi çalışmalar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:05:23 -->-> Daha önceki mesaj 07:57:20 --

artık neden sitenizin açılmadığını biliyorum çünkü sizin site bilgisayarımda indexli hiç sayfa yenilemiyor bir de mobilya sayfası öyle...

nasıl yapacağım bilmiyorum sayfalarınız direk açılıyor süper hızlı şekilde... Bende diyorum neden siteleriniz bu kadar hızlı hiç kapatmamış gibi açılıyor diyorum...

bakın tüm sekmeler dönüyor sizin siteniz dönmüyor ama sizin siteyide o ara yeniledim ama öyle dönmüyor ya sizin site çok hızlı ya benim bilgisayarım index almış...