Merhaba Arkadaşlar,
WOP Group şirketinin sahibi olarak öncelikle Burak kardeşimizin verdiği hizmetler ve desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Kendisine aslında söz vermiştim herhangi bir yorumda bulunmayacaktım fakat gelen mesajları görünce sahsım ve şirketim adına yorum yapma gereği duydum. Öncelikle biz Avrupa kökenli bir şirketiz ve farklı Şirketler ile çalışmaktayız ve şuanda hiç kimsenin veremeyecegi fiyatı sunuyoruz bunun nedeni ise alım gücümüzün ve reg kayıtlarımızın ve kayıtları açtığımız şirketin büyük olmasıdır. Bir çok kişi bize sunu soruyor kimler ile çalışıyorsunuz? Peki biz bunun cevabını versek bizim burda olmamızda ve ticarete devam etmemizin bir anlamı kalır mı ? Kentucky Restoranına yemek yemeye gittiğinizde size ticari sırlarını verirler mi ? Bu anlamda Burak arkadaşımızın yazdığı gibi kimse bize bu sorular ile gelip yanıt beklemesin. WOP GROUP evet türkiyede tarih yazacak ve .com domainini gördüğünüz fiyatda verecek ve kendi insanlarını yabancı şirketlerin elinden kurtaracak ve bu dalda lider olacak . Allahın izni ile bunuda sizin gibi değerli müşteri kitlesiyle yapacak.
WOP Group'tan bir ilk daha!
Bayilik alan müşterilerimiz için kredi yükleme zorunlulukları yoktur. Ay sonun da aldıkları alan adlarının ücretlerini toplu olarak ödeyebileceklerdir. WOP Group tarafından her şirkete belirli limit verilecektir. Kesintisiz registration imkanı sağlanacaktır.
Gerekli belgeleri pm ile iletirlerse sevinirim. Bide Icaan neden tek .com u o fiyata veriyor onuda arkadaşlar açıklarsa daha fazla sevinirim.
Avrupa üzeri açıyoruz ve bağlı olduğumuz ana şirketin en çok reg çektiği domain .com domaini olduğundan dolayı. Ayrıca izni olmayan hiç bir şirket domain kayıtlayamaz. Ya kendi ICAAN üyesidir ya üst bayisi üyesidir mutlaka bir üyelik vardır.
Com uygun diğer alan adları Uçuk. Neden acaba.
Resellerclub gibi domain bayiliklerine bakacak olursanız fiyatların onlardan daha düşük oldugunu göreceksiniz.
Merhaba,
Icann geçtiğimiz ay ( Şubat ayı ) içerisinde ".com" uzantılı alan adı için genel bir kampanya düzenledi.
ResellerClub kampanyayı 16 tl üzerinden 1 ay kadar sürdürdü, dün itibariyle'de bitirdi.
Zannedersem wop'da aynı kampanyaya dahil olarak, kampanya üretmiş müşterileri için.
Diğer uzantıların pahalı olma sebebi, firma eski olsa'da bayi programına yeni giriyor olmasıdır muhtemelen. (Yatırım yeni, geliş fiyatı/maliyet yüksek haliyle.)
@Burti çalışmayı düşünen üyeler için, kayıt panelinde kişisel firma isimlerini yazıp, yazamayacaklarını belirtmen faydalı olacaktır, örnek bir görseli aşağıda veriyorum.
Herkese hayırlı olmasını dilerim, alternatiflerin çoğalması, pazardaki yatırımcıları harekete geçiriyor, rekabet olduğu için, nicelerine..
Kolay gelsin,
Hayır bu kampanya ile herhangi bir alakamız yoktur kendi anlaşmalarımız bunlar. WOP Group Şirketi olarak farklı çözümler sunmak için uğrasıyoruz. Resellerclub 16 tl lik Domain süresi bitti bugün 23,55 TL ye çıkardılar tekrar ve biz daha yeni başlıyoruz sonlandırmamak üzere . Alan Adı kaydı tamamen whitelabel olarak kayıtlanıyor yani dilediğiniz gibi whois bilgilerini girebilirsiniz.
Toparlıyorum arkadaşlar WOP Group olarak evet yatırımımızı yaptık ve elimizi taşın altına koyduk ve koymayada devam edecegiz. Her türlü işlemlerimiz yasal ve kurumsal çizgide ilerlemektedir.
Yazı hatalarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.
Saygılarımla
Uğur Sofu