Paylaşım için teşekkürler. Bende kendi fikrimi nacizane belirtmek isterim umarım sakıncası yoktur

Alıntı
Kuşkusuz internet gibi son derece karmaşık bir çevirimiçi ortamda bir anda üzerinde görüş birliğine varılmış bir standartın sonsuza dek olmasını beklemek iyimser bir yaklaşım olacaktır.
Bence %100 haklı bir yorum. Webmasterların bir hastalığıdır bir işlemi sürekli bir şablona sokmak ve şablon doğrultusunda tüm işlemlerini gerçekleştirmek. Tamam bir şablon belirleyin ama biraz inandırıcı olsun bence

Tanıtım yazısı alırken aynı sitenin üç farklı sayfasına link vermek bir örüntü bırakıyor google tarafında zaten. Bu örüntü pekte doğal gözükmüyor zaten.

Şimdi bumu doğal http://www.mobilyagunlugu.com/en-ucu...ereden-alinir/

Yoksa sizin sadece bir tarafa yönlendirdiğiniz tanıtım yazısımı.

Kısaca yukarda verdiğim siteye benzer sayfalar her zaman doğal olarak algılanmıştır google gözünde. Ve bu sayfadaki her site birbiri ile komşuluk matrisine girmiştir. Ayrıca sitenin kendiside başarı sağlamıştır. Ayrıca tanıtım yazısı alınacak site seçimide bu mevzuda çok çok muhim bir konudur bence. Sağlam ciddi anlamda güvenilir bir sitede her türlü benzerliği veya örüntüyü bıraksanız dahi bu size büyük değer katar orasıda ayrı mesele.

Hadi yine bir şablon daha verelim. En azından aşağıdakilerede dikkat ediniz

•BaşlıkAnlamlı, sade 10.
•Özet Anlamlı 10.
•Giriş Açık ve anlaşılır 10.
•Bilgiler Geçerli ve sistematik 10.
•Grdeleme Açık ve anlaşılır 10 .
•Kaynaklar Yeterli, doğru yazılmış 20.
•Yazım Kurallara uygun, anlamlı 10 .
•Sunuş Etkili 10 .

Bırakalım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin, bak doluverdi ağlamam diyen gözlerim, haydi kalk, sigaranı unutma burası kapanıyor, bu saatte bulamayız, sigarasızda sabah olmuyor.. Ferdi Tayfur