Güngör hocam anladığım kadarıyla
http://store.steampowered.com/app/730/?l=turkish Bu linkten 24TL karşılığında sınırsız üyelik alıyoruz. Lakin aldıktan sonra oyunu nereden indireceğiz? Oyunu indirip üyelikle mi giriş yapacağız?
Kısacası en son 2006 yılında cs oynamıştım. Uzun süredir lanet olası LOL oyununa sardım ve artık yıldım. Yeteneksiz oyuncular yüzünden bıraktım orayı. Burada en azından kendi yeteneğinizle bir şeyler yapıyorusunuz.
Kısacası bana sıfırdan anlatmanız mümkün mü? Bu linkten satın al, şuradan indir, şu şekilde giriş yap vs gibi..
Bu arada sistem gereksinimleri nedir?
i5 işlemci, 1gb ekran kartım ve 4gb ram var pc'de. Yeterli olur mu? Baktığım kadarıyla yeterli oluyormuş.
Steam hesabınızla giriş yapıp, bu linkten oyunu satın alıyorsunuz. O sizin hesabınıza ekleniyor. Daha sonra hangi bilgisayardan oynamak isterseniz, oyun kütüphanenize girerek indirebiliyorsunuz oyunu. CS: GO indirmesi tamamlandıktan sonra oynamak için Steam'ı açmanız yeterli olacaktır. Steam'ın saat simgesinin yanında çıkan S şeklindeki simgesine sağ tıklarsanız Counter Strike: Global Offansive yazısını görürsünüz zaten.
Sisteminiz oldukça rahat oyunu taşır. Bende i3 350M 8GB RAM ve 1GB nVidia ekran kartı var. 40-50 fps rahat oynuyorum.