Selam arkadaşlar, elimdeki siteleri acil nakit ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum. Yoksa aralarında satmayacağım göz bebeği sitelerim mevcut. Lütfen hoşunuza giden veya almayı düşündüğünüz siteler için fiyat teklifinde bulununuz. Acil ihtiyacım olduğu için fiyatta anlaşırız. Aklınızda bir soru işareti olmasın.
Site 1
Site adresi:

Site için istenen fiyat: LÜTFEN TEKLİF YAPINIZ
Sitenin aylık getirisi: 1-2 Tl
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: 2013-04-13 - 2014-04-13 (40 günü var dolmasına)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 20-50 Tekil Hit 100-200 Gösterim
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 YIL
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir.
Hosting dahil midir: Hosting dahildir 2 Aydan Fazla. Vpsde barınmaktadır. Ödeme 6 aylık 26 dolardır, devam edebilirsiniz. Size kalmış. Sistemde 22bin civarı oyun bulunmaktadır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılım: Wordpress + Özel kendi yapımım tema.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Açıklama: Arkadaşlar sitenin temasını wp bir temadan esinlenerek kendim kodladım. Tamamen açık kaynak kodludur, alan arkadaş istediği kadar projesinde kullanabilir. İçerisinde 22 bin civarı oyun bulunmaktadır. Şuanda 10 bine yakın oyun taslak olarak beklemekte ve 15 dakikada bir eklenmektedir. İçerik konusunda sizi hiç uğraştırmayacaktır. Açıklamaları ve etiketi ise 30-40 farklı şablona göre kategori adı ve oyun adı parametrelerini kullanarak özgün oluşturtmuştum. Anlayacağınız, dış seo konusunda azıcık yetenekli bir arkadaşın elinde altın yumurtlayan bir tavuk olabilecek site. Girişteki introsu vs, gerçek anlamda emek harcadığım bir projeydi.
Site 2
Site adresi:

Sitenin aylık getirisi: Reklam eklemedim.
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: 2014-10-30 - 2015-10-30
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce içerikli resim galeri sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Bildiğim kadarıyla 1-2 hit.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir.
Hosting dahil midir: Hosting dahildir 8 Ay Goddady Hosting Vardır.
Kullanılan yazılım: Wordpress + 75 TLlik ModPic teması.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Açıklama: Bu resim sitesini büyük bir hevesle açmıştım. Teması gerçekten çok hoş bir görünüme sahip. Tema detaylarına zaten
bu linkten bakabilirsiniz. Siteye yaklaşık 150 lira gibi bir hosting + domain + tema + bot masrafı yapmıştım ancak botu bulamadım. 2 ay süresi mevcut ama masaüstü bot olduğundan şartları yapımcısına sorabiliriz. Teklif vereceklere şimdiden söyleyeyim, günlük düzenli 20-30 dk zaman harcayamacakların almasını tavsiye etmem.
Grup (BLOGSPOT SİTELER)
Site adresi: Aşağıda
Sitenin aylık getirisi: Toplamda 3-5 Tl
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: Pes sitesinin 3 ayı var. Diğerleri 8-9 ayı var.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Karışık, aşağıdaki resimi inceleyiniz.
Günlük hit sayısı, kaynak link: Detaylı resimler aşağıdadır.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Karışık
Hosting dahil midir: Hosting dahildir. Com, Net uzantılı blogspot sitelerdir.
Kullanılan yazılım: Blogger
Açıklama: Blogger sitelerin olduğu hesabı devredeceğim. Reklam yerleşiminin çok iyi olmadığını incelediğinizde göreceksiniz. Kazançlar bundan dolayı iyi değildir. Düzenlediğinizde biraz daha arttıracağınızı düşünüyorum. Dizi fan siteleri ile ilk siteleri açtığımda biraz kazandım ancak tv izlemeyen ve dizi izlemekten vs hiç haz etmediğim bir insan olduğum için dizi günlerini kaçırmaya başladım. Ve hevesim kırıldı. İlgilenilirse tekrar kazandıracağını düşünüyorum. Tüm bloglardaki yazılar özgündür. Bazılarını kendim yazdım, bazılarını ise r10 üzerinden editör arkadaşlar ile anlaşmıştım.
Arkadaşlar şimdilik bu kadar. Lütfen konu altından yada pmden bana teklifinizi yazın. İnanın aralarında bazı sitelerim varki zor durumda olmasam satmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.