FurkanS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boy: 1.82
Kilo: 55
kilo almak ve bileklerimi kalınlaştırmak istiyorum ne tavsiye edersiniz .
Kilo Problemi olan arkadaşların sorularını yanıtladım, konuda ki yorumları takpi edebilirsin..
has016 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba yaş 21 boy 1.82 kilo 68-70 arası değişiyor ama kendimi çok çelimsiz buluyorum cok zayıf görünüyorum kilo almak isterim tavsiyyeleriniz ?
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama kilo alma konusunda 10 taneye yakın yukarıda tavsiyede bulundum.. Genel geçer hususları yorumlardan okuyabilirsin..
mehmetakcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , 183 boyundayım 87 kiloyum. Spor geçmişim var aralıklı da olsa öyle çok sarkık bir vucudum yok. yapılı duruyor. ama işim gereği bilgisayar başında hareketsiz oturmaktayım haftanın 4 yada 5 günü iş çıkışı spor salonuna gidiyor 1. gün gögüs kol. 2.gün omuz arka kol, 3.gün ayak sırt. ve bunara ilave olarka mekik ve göbek bel bölgesini fit hale getirmek için 10dk koşu ve çeşitli egzersizler yapıyorum. Beslenmedede fazla ekmekten ve yaglı şeylerde kaçınıyorum doğrumu ilerliyorum öneriniz varmı. Bu arada yaş 22
Yol doğru, Önce güzel bir ağırlık idmanı ardından uzun süreli cardio yaparsan istediğin formu hızla yakalarsın. Yalnız sana bi tavsiyem var, idman bölgelerinin sıralarını değiştirirsen daha rahat olur. Çünkü kol'unu göğüs ile birlikte yorarsan sırt-kanat idmanında kolunda güç kalmayabilir.
Örnek olarak: 1. gün Göğüs-Omuz 2.Gün Kanat Bacak 3.Gün Biceps-Triceps yapabilirsin. Şayet sorun yok dersen devam da edebilirsin.. Çünkü nerdeyse kollar bacak hariç her idmanda çalışır ve küçük adele olduğu için çabuk yorulur, o zamanda yetterince ağırlık kaldıramadığın için yeteri kadar göğüs-omuz çalışamazsın ve gelişmenin önüne geçer.. Ben kendim bu idman şeklini kullanıyorum gayet iyi gidiyor (Cardio yu 5-10 dk değil mutlaka 30-45 dk'ya çıkar)