DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com alanı 150 bin tl eden domainin .net kaydını ne olursa olsun 20 bin tlden aşağı vermek olmaz bence.

Bugünlerde 800 dolara basurhastaligitedavisinedirnasilolur.com gibi domainleri satıyorlar, o kadar aşağı çekmezdim ben olsam.
Haklısınız hocam aslında katılıyorum. Hani böyle bir neden buldukları için şaşırdım biraz ondan daha bilgili arkadaşlardan faydalanmak istedim. teşekkür ederim teklifi yükselteceğiz haliyle ama o fiyat sanırım zorlayacak.

firat7278 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anladığım kadarıyla . com u 150 bin TL'ye satılan bir domainin net uzantısını satın almak istiyorsunuz... Bu durumda . net i tahminimce en az 80 bin eder.. Tabii yanılıyor olabilirim.

Hayırlı forumlar...
Yorumunuz için çok teşekkürler. O fiyat aşar bizi hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:07:30 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:49 --

Kozmik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com u 150 bin tl ye satmışlar, siz .net ini alıyorsunuz. Projenize uygun olduğunu düşündüğünüz için. Doğrumudur? .net fiyat teklifi yapmak için araştırma yapıyorsunuz, projenizi bilmiyorum ama internet teknolojileri üzerine bi projeyse bu civarda bi rakama denk gelecektir .net inde değeri

Yani 60 küsür bin dolar hocam doğru mudur? Yanlış anlamayın domaini ifşa etmek istemiyorum ondan yazamadım evet bilişim üzerine.

teşekkür ediyorum