Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar arkadaşlar, bir problemi var arkadaşın. Çözüm için onun adına konu açıyorum.
Arkadaşın sitesini inceledim ayarlarda ya da başka bir yerde sorun bulamadım.
Sorun şu:
Google'dan siteadresi.com diye arayınca başlık olarak "siteadresi" yani domain adı yazıyor.
site:siteadresi.com yazarak arayınca ise site için belirlenen Title ayarladığımız gibi doğru çıkıyor. Şimdi arkadaşda All in one seo pack var ve ayarlarda sıkıntı yok. Kaynak kodlarına bakıyoruz farklı farklı tarayıcılardan meta ayarları sıkıntısız olarak görünüyor. Wordpress >ayarlar>genel kısmından da title belirttik hata belki buradandır diye düşünerek. Ancak değişen birşey yok sitenin içerisinde "siteadresi" hiçbir şekilde geçmemesine rağmen title olarak gözüküyor. Hatta konuların ardına da "-siteadresi" olarak ekleniyor.
All in one seo pack ayarlarında sorun olmadığını tekrar belirteyim.
Site yaklaşık 1 aylık.
------------------------
Anlamayan arkadaşlar için r10 üzerinden örnek vereceğim.
r10.net olarak googledan aradığınızda:
Site sonuçlarında title: R10 olarak gözüküyor ancak
site:r10.net olarak aradığımızda;
"Google Fan Webmaster Forum" yani bizim şuan tepede gördüğümüz gibi gözüküyor. Bunun temel sebebi nedir? Bu arada arkadaşın açtığı konuların ardında da "-siteadresi" olarak eklediğini tekrar belirtelim.
Açıkçası anlam veremedim site içerisinde hiçbir şekilde title farklı olmamasına rağmen aramalarda neden farklı title çıkıyor?