Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sayfada duplicate content oranı en fazla kaç olmalıdır. Yüzde kaçı geçerse banlanma tehlikesi yükselir. .
Common content in olumsuz bir etkisi var mıdır? ?
Sitemin duplicate content oranı % 20.
Commons content ise ortalamanın biraz üstünde.
Tek sorunum ban tehlikesi riski..
Nedir?
Duplicate oranı olabildiğince az olmalı, hatta o duplicate content oranını azaltmak için tüm konularını 1 konu altında daha düzgün bir azı ile birleştirmen daha iyi olacaktır. Bende de oluyor duplicate content her sitede de luyordur, ister istemez durumlar oluşabiliyor ama en azda tutmak en iyisidir.

ivanlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sorum şudur.

Her şeyi doğal olarak yaptın, %100 özgün içerik girdin, 1 yıl boyunca günde en az 15 tane özgün haber/incelem girdin, illegal hiç birşey yapmadın, Sosyal medyayı kullandın, gerekli 20-30 tane backlink aldın. Google news kaydın var, dmoz kaydın var, yandex news kaydın var. Peki sitenin performansından memnun değilsin,

Buradaki sorun nedir ?

Yani normal olağan şeyler midir, yoksa başka bilmediğimiz bişey mi vardır, gözümüzden kaçan bişey mi vardır. 1 yıllık emeğin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum. Varsa fikirlerinizi almak isterim.
Ziyaretçilerin sitenden memnun olduğunu, return visitor oranının tatmin edici olduğunu, haberleri gerekli zamanlarda girdiğini, sosyal medyayı doğru şeklide kullandığını nerden biliyorsun? Ne gibi testler yapıp performansından memnun olmadığını düşünüyorsun? Herkesin sitesi kendisine güzeldir, emek verdiği şeye değer biçemeyenler bile oluyor ama ben değer biçmeye kalksam belki 3 TL diyeceğim.

Sizin sorununuz biraz kullanıcı ile alakalı bence. Kullanıcıyı sitenize çekecek birşey bulamıyor olabilirsiniz. Haber siteleri sizce neden "ölmeden önce görülmesi gereken 10 yer" gibi galeriler oluşturuyor? Reklamdan para kazanmak + kullanıcıyı sitede tutma amaçlı.

Kısacası biraz sitenizi gerçek gözle inceleyin. Yaptıklarınız doğru ama bir de ziyaretçi olarak düşünün.