Merhabalar,
Dedikleriniz biraz kırdı beni. Alevi meseleler daha açık ol derseniz ciddi hastalıklar yüzünden kursun yarısına gidemedim. Ailem daha yeni yeni toparlanıyor ve böyle bir proje ödevi verdiler tarafıma ben de yapabileceklerden yardım istedim emin ol hiçbirini yapamam o konuda haklısınız ama benim 9'da 1'imi yapmıyorsun demeniz çok ama çok zoruma gitti birincisi ben sizin ne yaptığınızı sormuyorum yardım istiyorum ikincisi sabah 6 da okula gidiyorum servise verecek param olmadığı için 1,5 saat mı yürüyerek geçiriyorum, kursa beni gönderen ve tarafıma referans olan firma üstüme o kadar çok yük oluyor ki, okulum 4,5'da bitiyor 7 de kursum var eve yürümem 6'yı buluyor zaten direk üstümü değiştirerek kursa geçiyorum oradan 22:300 da evde oluyor bazen uyumadığım oluyor firmanın işlerini yapıyorum size şöyle diyim oturup dinlecek tek cuma günüm var. Onuda çizim yapıp kendimi geliştirerek harcıyorum bana burada gelip sizden daha çok çalışıyorum demeyin 5 gün okula gidiyorum 4 günü uykusuzlukla geçiriyorum. Burada yaşadıklarımı bilmeden benim adıma YORUM ATAMAZSINIZ!!!!!! İllaki ben sana inanmıyorum dersen ki yorumuma bakarsanız içinizden de olsa diyeceğinizi tahmin ediyorum ders programımı, kurs ders programımı gönderebilirim. Ev ile okul mesafesini de gönderebilirim.
Evet hocam, sağolun yorumunuz için burada öyle insanlar var ki bu projeyi 1 saat içinde bitirecek kadar bilgililerdir eminim yardımcı olmaları için konuyu açtım üst posttaki gibi tembellik yüzünden yapamayıp başkasına yaptırma çabası için değil.