Merhaba 10 adet keyword lü sitenedir . com, sitenasilalinir . com, sitealmak . com paravan sitem var bunlarda hepsi ayrı hostinglerde. 8 tanesi wordpress biri smf forum biri de drupal ve hepsinde de aralıklı olarak makale giriyorum ayrıca genelde her bir site de ortalama 10 makale var. en son eklemeyi 6 ay önce yaptığım için siteler geriledi. şimdi ise temaları güncelledim html5 yaptım mobil uyumlu eklenti yükledim falan derken siteler ilk 500 den kayboldu. elbet gelecekler bekliyorum.
şimdi yaptığım çalışmalardan biri şu ;bütün domainlere iki günde bir sadece bir konuya manuel ve farklı isimlerle farklı farklı yorum ekliyorum. ama aklımda kalan şu bu işlem bir saat kadar sürüyor ve hepsine aynı tarih ve saatte yorum ekleniyor bu nekadar doğrudur.
ayrıca paravan siteler için ne tür çalışmalar yapmak gerekir? ana site gibi davranın diye cümle kuracaksınız ama ana site için haber sitelerinden tanıtım yazısı yayınlatıyorum her bir haber için ücret 40 TL ve maaliyetli oluyor.
ayrıca paravanlar için de ana site için oluşturmuş olduğum sosyal ağlar; face,twitter,linkedin,tumblr,google+,instagram,pin terest,flickr ağlarından da paylaşım yapmaya başladım.