Lamı cimi yok bunun tek nedeni Türk düşmanlığıdır. Bunu yapanların bir kısmı Türkleri zerre kadar tanımamıştır. Nasıl tarih derslerinde hocanın gazına geliyorsa öğrenciler, birilerini gazına gelmiştir. Hiç Yahudi tanımadığı halde hepsine diş bileyenlerimiz gibi...Aslında çok bir fark yok arada, kafa aynı kafa, mantık aynı mantık.

Müslüman olmamızın da etkisi büyük ama bunda sonuna kadar haklılar bana göre. Tamam GAVUR milletler müslümanlara kötülük yapabiliyor ama müslümanın müslümana yaptığı nedir yahu? Son 10-15 yıldır nerede bir terör eylemi olsa, nerede kan, şiddet olsa altından müslümanlar çıkıyor. malum örgütler. Siz suriyedekini bilirsiniz, aylardır bir Boko Haram belası var Afrikada...Kız öğrencileri kaçırdılardı...Bizim medyada da haber oldu sanırım ama yabancı medyada haberleri durmadan döner.

Kendinizi onların yerine koyun. Sürekli cinayetler, şiddet, vahşet, terör ile anılan bir din (maalesef) var... Haliyle hepimize potansiyel terörist gözüyle bakanlar var ki bu konuda onları çok suçlayamam, doğru olmasa bile... Politik mevzulara girmeyelim orada yorum yapanlar sizin benim gibi insanlar genelde.

E bizim milletin yaptıkları da ortada. Tacizin dibine vuruyoruz. İtalyan mıydı, gelinlikle gezen bir kız vardı, o kadar ülke gezdi Türkiye'de tecavüz edip öldürdüler... Amerika'lı bir kız vardı ne olduğu şüpheliydi biraz bana göre ama, Türkiye'de vahşice öldürüldü...Gelenler bizzat tacizi yaşıyor zaten, kazığı da yiyor esnaftan... Ne düşünsün adamlar...Kaşımızı gözümümüzü mü sevsin?