HostAdresim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhaba hocam. Yaşanan tatsızlık sebebiyle bi hayli üzgünüm. Amacım kesinlikle firmanızı karalamak veya durumunuzdan suhistimal etmek değildi. Bu şekilde anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ben yorumumu "zararın neresinden dönersek kardır" diyerek düzelttim. Sizdende aynı müsamayı bekliyor, bu husumete bir son vermenizi rica ediyorum. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Ofisini paylaştığımız, çalıştığımız firmanın bünyesinde daha önceden bilişim mevcuttu ve oradan ayrılıp kendi yazanelerini açtıktan sonra bilişim vergi levhamızdan kaldırılmış bundan habersiz olduğumuz için problem yaşamıştık fakat problemin giderilmesi için hemen mali müşavirimize girip (631108) koduna ait bilişim konusunu ana faaliyetlerimiz arasına ekletmek için maliyeye dilekçemizi ilettik. Bu hafta içersinde maliye gelip kontrolünü yapacaktır. Yeni vergi levhamız çıkınca konumuzu açıp tekrardan satışa başlayabileceğiz. Şuanda konularımız moderatörler tarafından silinmiş olup onlarda bizden yeni çıkacak vergi levhamızı beklemektedirler. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok Allah'a şükür. Herkes kendi müşterisini mağdur etmemeksizin hizmet vermeye çalışıyor. Sizinde probleminiz için çok uğraştığınızı düşünerekten meslektaşımız olarak en kısa sürede çözmenizi temenni ediyoruz. Tekrardan yaşanan mağduriyet ve karalama adı üstünde anlaşılan, yapılan herşeyden ötürü özür diliyor, iyi çalışmalar bol kazançlar diliyorum. Saygılar.

Onur KARATAŞLI
Ne sizi ne oteki firmayi tanimam, yukardaki yeni isimli arkadasin, ayni sekilde WSBGDH isimli arkadasin mesajalrini okudum. Ayrica sabahtan beridir konuyu takip ediyorum. Ben normalde sikayet konualrina yazan birisi degilim, problem olur cozulur, kavga etse yumruk yumruga girilse kufur edilse sonunda herkes insandir hata yapilir konu kapanir. Burda r10 uyeleri olarak neler atlattik, ne problemler yasadi, herkes ekmeginin esinde kosan, kimsenin kimseyi kayirmadigi bir platform.

Ama ciddi ciddi diyorum, Allah bu girdiginiz kul hakkini ciddi soracak bilginiz olsun. Tekrar ediyor tanimam etmem ama ciddi cocuk oyunu zannediyosunuz bir firmanin ekmek yedigi bir yerdeki ilisigini 2-3 gun de olsa kesilmenin ne demek oldugunu bilmiyosunuz. Ayip denen, utanma denen birsey olur, 1 kelam etmeden 1000 kere dusunur insan. Siz ve sizin gibiler yuzunden, hele hele yanar doner, yuklen yuklen yuklen bakti isler isine gelmiyor, insanlar tepki gosteriyor sonra insallah mansallah diye kiviran kisiler, hayatta insanlari nefret ettiren kisilerdir.

Size bisey soyliyeyim, bu foruma 1 hafta once gelmissiniz ama -1 puanla basladinzi haberiniz olsun. Allah sizin gibi kisielrden tum ekmegini tastan cikaran, helal pesinden kosan kisileri korusun. Cocuk oyunu gibi kisielrin ekmegiyle oynuyorsunuz ya, Allah cikartir elbet kul hakkini.

Yazmak istemedim, normalde huyumda degildir, ki forumda kisilere ne adar yardimci olan biri oldugumu herkes bilir. Is yaparim aprasini almam , is yapacak olurum masraf olmasin diye kisiye boyle boyle yapalim derim, isi hep fazla fazla teslim ederim, kimsey kinim nefretim olmaz ama sizinkisi ciddi ciddi nefret ettirdi beni.Ayip ya..