merak edip dosyayı açtım o kadar yazıyı insanlar hayır için bile okumaz hocam. çok şey istiyorsun.. bu ödev senin ödevin oturup yapacaksın, yapamıyorsan da bedelini ödeyeceksin ödeyemiyorsan da sonuçlarına katlanacaksın..

Bilmiyorum ne teklif ettiler ama mesleği yazılımcı olanlar bu işten para kazanıyorlar. Zaten forumdaki sorulara insanlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyor ama sen kalkıp da komple bir projeyi hayrına yap dersen orda dur derler. Bu mesleği öğrenmek için emek, zaman, para harcamış insanlara yaptığın bence ayıp. Nedense yazılımcılık çok küçümseniyor İşin ilginci de küçük olarak gördüğün bu projeyi senin yapamaman..

Kendi vaktin yok ama insanların vakitlerini ücretsiz alma hakkını kendinde görebiliyorsun ki sızlanıyorsun böyle. Benim uğraştığım şeyleri biliyor musun? Eminim ki benim 10 da 1 im kadar yoğun değilsin, ben genellikle her gece 4 te yatarım 7-8 de kalkarım, uykumdan feragat ederim ama işleri yetiştiririm. Kısacası elini taşın altına koyacaksın.. Bu proje bi anda karşına çıkıp da hadi hemen ver denmemiştir. Önünde zaman vardır ama tipik türk mantığıyla hareket edip son anlara bırakırsan böyle de olursun..

sonucu ne olur bilmiyorum ama bence sonuna kadar hakediyorsun.