Merhabalar,
Ortam epey gerilmiş,biraz sakin olalım arkadaşlar
Yorumları okurken ucu biraz bize dokunan birşeylere rastladığım için,açıklama yapma gereği duydum.Bir arkadaşımız soyadları çok benzettiğini söylemiş ve bizim profil linkimizi paylaşmış.Orada yazan soyad Karayel 'dir.Yıllar önce foruma üye olmuştum ancak,foruma girmediğim için hangi maille kayıt olduğumu hatırlayamadım,bazı mailleri komple sildim,bazılarını da unuttum.Firmamızı açma telaşı,sunucular lisanslar ayarlar vs... derken üye olurken aynı TC no yu kullanamadığım için,ben de valide hanımın kimlik bilgileriyle üye oldum.Sonrasında modlara ve R10 yönetimine durumu bildiren mail ve PM attım ancak aradan 3 hafta geçmesine rağmen dönüş sağlanmadı.İsteyen arkadaşlara SS leri paylaşabilirim.Diyeceksiniz ki sizin soyad ile annenizin soyadı neden farklı,çünkü anne baba ayrı,haliyle soyad da kızlık soyadı olarak değiştiriliyor.
Onur Karataşlı arkadaşımız bizden bayii hizmeti almıştır.Onun haricinde herhangi bir bağlantımız yoktur.Ancak ben müşterilerimle boş zamanlarımda sohbet etmeyi seven bir insanım.Daha önce, bazen skypeta rastladığımızda,kendisi vergi levhası,YS belgesi çıkarmak istediğini,hergün bunun için çabaladığını belirtip,ara sıra bizden bu konularda önbilgi aldığı olmuştur.Şuan durum nedir,bilgim yok.
Controlbilişim'deki arkadaşların başına gelen her firmanın başına gelebilir.Müşterilerine geç ya da erken cevap vermiş,o konu hakkında yorum yapmak bize yakışmaz.Kendilerine ve müşterilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Anındahosting'deki arkadaşlar da (duyduğum kadarıyla) daha önce Onur Karataşlı arkadaşı bünyelerinde çalıştırmışlar,sonra Onur Bey kendi işini kurmak istediğini belirtip ayrılmış.Sebebini bilmiyorum ancak davetiye ihtiyacı olmuş,Anındahosting'ten bir davetiye rica etmiş.Onlar da vermişler.Ben de davetiye olsa ve biri gelip istese ben de veririm.Bunda bir kötülük yok.
Aklında bir soru işareti kalan arkadaşlar,benimle iletişime geçebilir.Arada kaynamayalım.Herkes ekmeğinin peşinde,birbirinizi kırmayın
Yoğunluktan belgeyi,çerçevelettirmeyi unutmuşum,biraz hırpalanmış kusura bakmayın
Edit: üyelik adı soyadı için tekrar forum yönetimiyle iletişime geçeceğim,umarım bu sefer yardımcı olurlar,hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim
VD: Akhisar
Vergi No:4820573446
Saygılarımla.