Controlbilisim 'in banlanmasının sebebi anındaho ve diğer HostAdresim in satış konularına girerek host alacağım maliye bilgilerinizi iletin faturasını kesin yazmasıdır. R10 da mağduriyetlerin oluşmaması amacıyla yazılan bu yazılar mod tarafından silinerek spam olarak algılanmış satış konuları kilitlenmememiştir. R10 da controlbilisimin üyeliği 2 gün içerisinde aktif olacaktır. Hizmet aldığınız yerlere dikkat ediniz. Banada pm ile yazabilirsiniz..

anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bizim www.hostadresim.com ile finansal veya farklı bir şekilde ortaklığımız bulunmamaktadır kendisi bizim ile 1-2 ay önce çalışmıştır ve daha sonra ayrılmıştır şuan kurduğu internet adresi ile zaten bir bağlantımız olsa ben "EVET" bizim alt kuruluşumuz diye yazarım ama değil.

Üstelik bizim davetiye kodu ile üye davet etmemiz R10 yöneticileri harici kimseyi alakadar etmez bunun hayır severlik ile alakası yok ne yapalım Para ilemi satalım? siz öyle mi yapıyorsunuz? lütfen bana alıntı yaparak bu konu üzerinden yazı yazmayınız ki alakamız olmayan bir konuya dahil olmak istemiyoruz.

Biz sadece konuyu açan kişinin siteye bağlanamadığı için sorunun SSL den kaynaklı olduğunu söyledik ve bunu firmanın fark etmediğini bununda firmanın sorumsuzluğu olduğunu dile getirdik ve doğru bir yoruma kimsenin söz söyleme hakkı yok.

Konu açılım tarihi: 23-02-2015, 14:12:53 firma bunu fark etmedimi? bu gün geldi burada ahkam kesiyor 10 gündür sorunu çözümlenmedimi?

Onur ile görüşmüşlüğümüz vardır velakin tekrar belirtmek isteriz ki kurduğu Hostadresim ile bir bağlantımız ve finansal ortaklığımız bulunmamaktadır üyeyi foruma davet ettik diye suçlu olamayız.

Üyenin bir ulussüzlüğü varsa bunu zaten mod arkadaşlar fark eder forum kuralları gereği uzaklaştırır Davetiye kodunu r10.net süs olsun diye koymadı bizde kimseye bir beklenti içinde olmadan verdik onlarda üye oldular konun özü bu şekildedir.

Sorunu olan varsa 0850 302 58 42 numaralı hattımızı arayabilir.

Konuda bahsi geçen firmayı kötüleme gibi bir amacımızda bulunmuyor kendileri ile daha önce forumda tartışmışlığımız dahi bulunmamaktadır yani durum vaziyet bu şekilde kimseninde ekmeğinde gözümüz yok.

Bütün arkadaşlara iyi forumlar... modaratörler IP numaralarına bakabilirler multi üyelik bulunmamaktadır kendisi sadece dediğim gibi yanımızda bu işleri öğrenmek için kısa vadeli çalışmıştır o kadar.

Saygılar... Son yorum.
Firma çalışanınızmış öncesiymişmiş ???? Şu meşhur firmanızın vergi levhasını ekleyinde cümle alem görsün. Bizde görelim. Merdiven altı kaçakmısın yoksa yasalmısın???
HostAdresim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Tehdit edilmediğimiz kalmıştı arkadaşlar. Pes!!

Defalarca söylememe rağmen arkadaşlar tekrardan açıklama yapayım.
Vergi levhamızla alakalı bir problem yoktur. Bilişim kodu 631108 eklenmesi için maliye'ye dilekçe talebimiz iletilmiştir. Moderatörede 1 hafta içerisinde bilgi verileceği aksi taktirde konularımızın kilitlenebileceğini belirttik. Temamız kesinlikle ***** değil teslim alınmıştır. Lisansımız FibirDC gibi büyük firmalarında kullandığı gibi olabilir. Fakat en kısa süre içerisinde lisansımızıda alacağız. Siz 5-6 günlük üye olanları kaliteyle suçluyorsanız ve 12 yaşındaki çocukların r10'u doldurduğunu söylüyorsanız öncelikle neden yasaklandığınızı ve tehdit etmeye ihtiyaç duyduğunuzu belirtin. Kibarca söyleseydiniz yorumumu düzelmek için kimse beni tutamazdı. Ayıptır hocam, karalamak isteniyorsa burda bize çok güzel yazdınız çizdiniz. Burda kalite fatura kağıtlarını göstermekle olmuyor. Bizde fatura kesebiliyoruz.

Multi üyelik yok reseller adresim yok karatasli. Arkadaşım karatasli üyeliği bana aittir evet fakat email adresimi değiştirdikten sonra onay maili gelmedi bizde anindahostin'ten davetiye kodu talep ettik reseller adresimlede isim benzerliğimiz mevcut fakat düşündüğünüz şeyi kanıtlayabiliyorsanız buyrun ..

Vergi levhasında ismi geçen şahısın t.c. kimlik numarasını ismini paylaşmanız ve yaptıklarınız çok ayıp. Şirketin bana ait olduğunu söylediğimi sanmıyorum bilişimde vergi levhamıza maliyeye dilekçe olarak verilmiştir. İsimimin tutması mı gerekiyor ben onu anlamadım fatura kesiyoruz, gönderiyoruz problem nedir ?
Şu meşhur firmanızın vergi levhasını ekleyinde cümle alem görsün. Bizde görelim. Merdiven altı kaçakmısın yoksa yasalmısın??? Ayrıca o belirttiğin fotoğrafçı vergi levhası ilede satış yapılamaz hosting firması kurulamaz. Vergi levhaları insanların sizler kişilere karşı önlem olması amacıyla paylaşılması gerekir. Vergi levhanızı yada bağkurlu olduğunuzu paylaşın görelim.....

ResellerAdresim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Ortam epey gerilmiş,biraz sakin olalım arkadaşlar

Yorumları okurken ucu biraz bize dokunan birşeylere rastladığım için,açıklama yapma gereği duydum.Bir arkadaşımız soyadları çok benzettiğini söylemiş ve bizim profil linkimizi paylaşmış.Orada yazan soyad Karayel 'dir.Yıllar önce foruma üye olmuştum ancak,foruma girmediğim için hangi maille kayıt olduğumu hatırlayamadım,bazı mailleri komple sildim,bazılarını da unuttum.Firmamızı açma telaşı,sunucular lisanslar ayarlar vs... derken üye olurken aynı TC no yu kullanamadığım için,ben de valide hanımın kimlik bilgileriyle üye oldum.Sonrasında modlara ve R10 yönetimine durumu bildiren mail ve PM attım ancak aradan 3 hafta geçmesine rağmen dönüş sağlanmadı.İsteyen arkadaşlara SS leri paylaşabilirim.Diyeceksiniz ki sizin soyad ile annenizin soyadı neden farklı,çünkü anne baba ayrı,haliyle soyad da kızlık soyadı olarak değiştiriliyor.

Onur Karataşlı arkadaşımız bizden bayii hizmeti almıştır.Onun haricinde herhangi bir bağlantımız yoktur.Ancak ben müşterilerimle boş zamanlarımda sohbet etmeyi seven bir insanım.Daha önce, bazen skypeta rastladığımızda,kendisi vergi levhası,YS belgesi çıkarmak istediğini,hergün bunun için çabaladığını belirtip,ara sıra bizden bu konularda önbilgi aldığı olmuştur.Şuan durum nedir,bilgim yok.

Controlbilişim'deki arkadaşların başına gelen her firmanın başına gelebilir.Müşterilerine geç ya da erken cevap vermiş,o konu hakkında yorum yapmak bize yakışmaz.Kendilerine ve müşterilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Anındahosting'deki arkadaşlar da (duyduğum kadarıyla) daha önce Onur Karataşlı arkadaşı bünyelerinde çalıştırmışlar,sonra Onur Bey kendi işini kurmak istediğini belirtip ayrılmış.Sebebini bilmiyorum ancak davetiye ihtiyacı olmuş,Anındahosting'ten bir davetiye rica etmiş.Onlar da vermişler.Ben de davetiye olsa ve biri gelip istese ben de veririm.Bunda bir kötülük yok.

Aklında bir soru işareti kalan arkadaşlar,benimle iletişime geçebilir.Arada kaynamayalım.Herkes ekmeğinin peşinde,birbirinizi kırmayın

Yoğunluktan belgeyi,çerçevelettirmeyi unutmuşum,biraz hırpalanmış kusura bakmayın

Edit: üyelik adı soyadı için tekrar forum yönetimiyle iletişime geçeceğim,umarım bu sefer yardımcı olurlar,hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim

VD: Akhisar
Vergi No:4820573446

Saygılarımla.
anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Öncelik ile kimseyi savunduğumuz yok. İlgili üyeyi biz davet ettik ve bir çok kişiyide davet ettiğimiz ortadadır davetiye olduğu sürece sende gelip benden davetiye istesen ben sanada davetiye kodu veririm, bunun multi üyelik ile bir alakası yoktur. IP adresleri kotrol edilebilir.

Banka hesap numaralarına gelirsek firmamız Gpay ödeme sistemlerinde iş yeri üyeliğine sahiptir faturalarımızın burası ile bir alakası yoktur sadece toplu şekilde ödemelerimiz bu hesaplarda biriktirilerek kendi hesaplarımıza aktarılmaktadır.

Bu kadar süre sonra gelip burada ahkam kesmemelisin konuyu açan üye kaç gündür size ulaşamıyorsa bu sizin suçunuzdur burada yorum yapanların değil.

Yorum yapan herkes sorunun neden kaynaklandığını dile getiriyor boş muhabbet yapmıyor.

Kimsenin war*z tema kullandığı falan yok WHMCS lisansımız reklamsızdır temamız ise daha yeni yenilenmiş ve ücretli şekilde temin edilmiştir.

Vergi konusuna gelirsek fatura isteyen herkese faturasını gönderiyoruz bu konu sizi veya başka bir kişiyi alakadar etmez sitemize üye olduğunuzda zaten fatura gönderilsinmi diye soruyoruz keyfiyen bu seçeneği oraya koymadık bizim R10 da 2 yıldır aktif olduğumuzu az çok herkes bilir burada adımızda soyadımızda mevcuttur.

Bizim forum kurallarına aykırı birşey yapmadığımız ortadadır aslında üyeyi buraya konu açması için bu kadar vurdum duymaz olmanız sizin suçunuz yorum yapan kişilerin değil biz sadece haksız yere yapılan yoruma tarafsız birşekilde yorum yaptık sizi bu kadar celallendirdiysek kusura bakmayın.

Size tavsiyem lütfen bana daha yazmayınız biizmde muhatap olduklarımız muhataba almadıklarımız var.

NOT: Biz kimseyi karalamıyoruz, ne sizin firmanızı nede başka bir firmayı şu zamana kadar karalamadık burada kendi kendinize iş çıkarmayınız.

Onur KARATAŞLI bizim eski elemanımızdır ki kendisi bizden 1-2 ay önce ayrılmış ve kayseride kendi işini kurmuştur.

Saygılar...
Frma olmadan birisini bünyende nasıl çalıştırırsın? Hem kaçaksın hemde kaçak işçimi çalıştırıyorsun???