abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konudaki arkadaş sizsiniz sanırım.
https://www.r10.net/off-topic/1223976...dasim-var.html
bu konudaki arkadaş ben değilim, ama söylediğiniz iyi oldu, bu olayda arkadaşımın başına gelen de benimkine benziyor, tek farkı benimle aynı yaşta, evli, çocuğu yok, eşinden boşanmak üzere olan birisiymiş.

Her ne olursa olsun, ben doğru olanı yaptım, evli olduğunu anladıktan sonra yolu gösterdim,benimle ilişiğini kesmesini istedim, daha sonra aradan 2-3 ay sonra eşine söylüyor, yada öğreniyor, daha sonra adam benimle uğraşıyor, yolumu kesiyorlar, silahlarını çekip aracıma ateş ediyorlar, yine her halükarda sesimi çıkartmıyorum, ailemi de tehdit etmeye başladıklarında bu sefer ben onlara meydan okuyorum, silahla evlerinin yanına gidiyorum, beni öldürecekseniz öldürün yada konuyu kapatın, bana zarar veriyorsunuz dedim, bu olaydan sonra benden çekinmişler sanırım, mahkemeye yalan beyanlarla tecavüz, tehdit, para isteme herşey ile ilgili olarak dava açılıyor, allahtan bende kadın ile birlikte yazışmalarım, resimlerim var, beni azda olsa kurtarıyor, ama şuan halen hakkımda 5 ayı kişiye silahla tehdditten , mala zarar vermeden dava açılmış durumda..

daha sonra oradan tayin alarak karadenize geldim, burada da bir takım insanlar hayatımı zehir etmeye çalışıyorlar, ben konuyu anlatmak istemesemde onlar çevreden duydukları kadarıyla birazda abartarak beni hor görüyorlar, Adalet çalışanıyım, adalet arıyorum.

en son ki bardağı taşıran damla geldikten sonra az kalsın herşeyimi karartıyordum, ama kafaya taktım, eğer bundan sonra bir sıkıntı daha yaşarsam, bana en başından beri, hayatımı zehir edenleri yakarım, rabbim inş. herşeyi düzlüğe kavuştururda bunlara sebep olmam.

rabbim inş. cahilce birşeyler yapmamıza engel olur. inş. karşıma doğru düzgün adamlar gönderir, artık psikolojim alt üst olmuş durumda, düzeltemiyorum, elimden birşey gelmiyor,

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:53:05 -->-> Daha önceki mesaj 12:50:14 --

bu arada evimde ilaç yutmak suretiyle intihara kalkışıyorum, ardından pişman oluyorum, ambulansa ve arkadaşa haber veriyorum, daha sonra evimde bulunan, bulundurma ruhsatlı, olayla alakası olmayan silahıma da amirim olacak kişi tarafından el koyma kararı çıkartılıyor, hem sevilip sayılıyorsun, hem nasihat ediyorlar, hemde vicdanları yok, nasıl iştir bu..