Merhaba değerli r10 üyeleri, pazartesi günü burun kırığımdan ötürü ameliyat olacağım. Doktor sabah 8 de çağırdı, Öğlen 12 gibi ameliyat ederim. 30 dakika sonra ameliyat biter dedi. Genel anestezi uygulanacakmış. Acayip korkuyorum ve heyecanlıyım. Aranıza daha önce olan var mı acaba?
Çatır çutur herşeyi duyup hissedeceksiniz, biraz acıyacak ama korkmayın endişe edecek kadar değil.
30 dakika kadar sürecek ameliyat sırasında pek sıkıntı yaşamayacaksınız ama dikiş atılırken içiniz gidecek yerinizden kalmak isteyeceksiniz ama sıkıntı yok koltukların kenarındaki plastik zımbırtıları sıkın başka şeylere odaklanın.
Ameliyat bitecek tamponlar takılacak işte bu noktada son darbeyi koyacak hekimini gözünüzden yaş gelecek ama rahat olun daha bitmedi.
1-2 gün boyunca tampınlara alışmaya çalışacak, ağzınızdan nefes alıp vereceksiniz ve burun içinde hücre yenilenmesini bekleyeceksiniz, dudaklarınız kuruluktan çatlayacak yutkunamayacaksınız ve yemek yerken çok zorlanacaksınız ama merak etmeyin 1 hafta içinde hiç bir şeyiniz kalmayacak.
Geçmiş olsun...