Bu söylediklerine kendin inanıyor musun ?

Sen bir firma sahibi olarak whmcs w4rez diye arama yapmayı kendine yakıştırdın mı ? (O halini düşününce yazığıma gitti de)
Müşterilerinin kişisel bilgilerini, sitelerini, kendi sunucularını ne olduğu belirsiz bir sistemde barındırarak mı kalıcılığı ve güvenilirliğini göz önüne koyuyorsun ? Fiberdc gibi büyük firmalarda w4rez kullanıyormuşmuş kendini böyle aklamaya çalışacağına al bir lisansta büyük firmalardan daha da büyük olduğunu hisset göster kendini. 3 kuruş lisans parası veremiyorsun birde ortalıkta kurumsal firmayım diye geziniyorsun üstüne üstlük birde diğer kurumsal firmalara laf atıyorsun. Başkalarını küçük göstererek kendini yükseltmeye çalışman hiç hoş değil ama herkes kendine yakışanı yapar.
Ek: Şimdi sitenizide inceledim temada w4rez, çalışmayan linkler.. Sitenizdeki hizmet ve gizlilik sözleşmesinde yazanlardan bile bihabersiniz.
Ek 2: Önceki kalıcı firmanıza ne oldu ?
http://forum.iyinet.com/site-alim-sa...teyenlere.html http://webmaster.tc/alan-adi-alim-sa...ere-10917.html http://forum.donanimhaber.com/m_70761320/tm.htm
Son Ek:
https://www.r10.net/members/84022-reselleradresim.html - Soyadları çok benzettim.
https://www.r10.net/members/73603-karatasli.html - multi üyelik ?
@anindaho Sizde ne kadar hayır severmişsiniz bütün firmaların üyeliklerini sağlıyorsunuz ?
Şimdi bu 3 firmanın bir biriyle bağlantısı yok öyle mi ?
Merhaba,
Bizim
www.hostadresim.com ile finansal veya farklı bir şekilde ortaklığımız bulunmamaktadır kendisi bizim ile 1-2 ay önce çalışmıştır ve daha sonra ayrılmıştır şuan kurduğu internet adresi ile zaten bir bağlantımız olsa ben "EVET" bizim alt kuruluşumuz diye yazarım ama değil.
Üstelik bizim davetiye kodu ile üye davet etmemiz R10 yöneticileri harici kimseyi alakadar etmez bunun hayır severlik ile alakası yok ne yapalım Para ilemi satalım? siz öyle mi yapıyorsunuz? lütfen bana alıntı yaparak bu konu üzerinden yazı yazmayınız ki alakamız olmayan bir konuya dahil olmak istemiyoruz.
Biz sadece konuyu açan kişinin siteye bağlanamadığı için sorunun SSL den kaynaklı olduğunu söyledik ve bunu firmanın fark etmediğini bununda firmanın sorumsuzluğu olduğunu dile getirdik ve doğru bir yoruma kimsenin söz söyleme hakkı yok.
Konu açılım tarihi: 23-02-2015, 14:12:53 firma bunu fark etmedimi? bu gün geldi burada ahkam kesiyor 10 gündür sorunu çözümlenmedimi?
Onur ile görüşmüşlüğümüz vardır velakin tekrar belirtmek isteriz ki kurduğu Hostadresim ile bir bağlantımız ve finansal ortaklığımız bulunmamaktadır üyeyi foruma davet ettik diye suçlu olamayız.
Üyenin bir ulussüzlüğü varsa bunu zaten mod arkadaşlar fark eder forum kuralları gereği uzaklaştırır Davetiye kodunu r10.net süs olsun diye koymadı bizde kimseye bir beklenti içinde olmadan verdik onlarda üye oldular konun özü bu şekildedir.
Sorunu olan varsa 0850 302 58 42 numaralı hattımızı arayabilir.
Konuda bahsi geçen firmayı kötüleme gibi bir amacımızda bulunmuyor kendileri ile daha önce forumda tartışmışlığımız dahi bulunmamaktadır yani durum vaziyet bu şekilde kimseninde ekmeğinde gözümüz yok.
Bütün arkadaşlara iyi forumlar... modaratörler IP numaralarına bakabilirler multi üyelik bulunmamaktadır kendisi sadece dediğim gibi yanımızda bu işleri öğrenmek için kısa vadeli çalışmıştır o kadar.
Saygılar... Son yorum.