Bu ne saçma sapan şişirilmiş bir konu !!! Resmen control.com.tr üzerinden çeşitli firmacıklar prim yapmaya çalışmış! CDN kaynaklı SSL yönlendirmesi ile ilgili geçici ufak bir sorunumuz mevcut. Ben size pm lede bilgi vermiştim zaten. Google a control.com.tr yazarak yada tarayıcıya https://www.control.com.tr yazarak ulaşabilirsiniz. R10 üzerinde de 3 adet üyeliğimiz mevcut bu üyeliklerden de bize her zaman ulaşabilirsiniz. Marka yapmak zordur karalamak kolay. Saçma sapan yorum yazan kişileri muhatap almadığımı belirterek gidip parkta kumla oynamalarını tavsiye ediyorum.



--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:48:55 -->-> Daha önceki mesaj 03:06:31 --

[/COLOR]
anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğiniz gibi cloudflareye kayıtlı domainlerin host sunucularında kapanma veya kesinti olduğu zaman cloudflare host sunucusuna bağlanamadı hatası görüntülenebilir.

burada yorum atan arkadaşlar zaten kesin hüküm vermemiş sadece arkadaşa yardımcı olamaya çalışmışlar, her müşteri cloudflarenin SSL dolayısı ile firmanın sitesinin etkisizleştiğini bilemez bu sorunu firmanın fark ederek çözmesi gerekmektedir.

Fakat görüyorum ki firma hala bu duruma el atmamış destek almak isteyen herkes siteye SSL ile bağlantı kurmak zorunda değil veya SSL ile firmanın sitesine bağlantı kurma gibi bir deneme yapacaklarınıda düşünmüyorum.

Belirttiğiniz arkadaşın WHMCS lisansına gelirsek kendisi düşünüyorum ki kısa sürede lisans alacaktır lisans almaması işini doğru düzgün yapmadığı anlamına gelmez şuan için vergi veren kurumsal bir yer olarak görüyorum ki lisansı çoğu yeni kurulan firmalar belli bir süre sonra alırlar.

Saygılar...
Üyeyi foruma davet eden üye olarak savunursunuz elbette belkide double üyeliktir. . . İlgili kişinin vergi levhasını nerede gördün ? Sen görüyorsun ben niye göremiyorum ? Hem senin vergi levhan nerede ??? Millete hizmet satıp Gmarket Elektronik Ticaret Ve Bilişim Hizmetleri Ltd Şti olarak mı faturalandırıyorsunuz ??? Nasıl banka hesap numaralarınız aynı olabiliyor ? Böyle bir ticaret olabilir mi ?
--------------

Biz 10 yılı aşkın zamandır sektörde hizmet vermekteyiz. 5 Senedir control.com.tr olarak hem limited hem şahıs olarak kesintisiz hizmet sunuyoruz. Onun bunun banka hesap numarasıyla , alakasız adamların vergi kayıtlarıyla, w-arez temalar, w-arez lisanslarla 12 yaşında çocukların yaptığı işi hangi akla hizmet savunursunuz ve aynı şekilde ticaret yapıyorsunuz anlamıyorum !!! 12 yaşındaki çoluk çocuğu teşvik edin edin ancak karşınızda firmalar var uslubunuza dikkat edin. Bunu herkes için söylüyorum. Marka yapmak zordur karalamak oldukça kolay.

Hizmet öyle değil böyle sağlanır !


--------------------------------------------

Bazı kişiler öyle öfkelendirdiki beni yazmaya doyamadım.

--------------------------------------------
Site adı : http://www.hostadresim.com/
Alan adı tescil tarihi : 12.2.2015
Sitedeki iletişim adresi : Cumhuriyet Mh. Osmangazi Cd. İlçe J.K. Tesisleri Şehit Ütğm. Cevdet Çiftçi Loj. 4/A Blk No: 19/5 Kocasinan/Kayseri
--------------------------------------------
Sitedeki vergi levhası : Vergi No/Daire : 1690267853 / GEVHER NESİBE VD.
Sitedeki banka hesap bilgisi : Alıcı: Gmarket Elektronik Ticaret Ve Bilişim Hizmetleri Ltd Şti
--------------------------------------------
Sitedeki Vergi levhasının bağlı olduğu isim : HÜSEYİN BIYIKLIOĞLU - 33512413136
Sitedeki vergi levhasının bağlı olduğu adres : SAHABİYE MAH AHMET PAŞA CAD BUYURGAN SOK TÜRKASLAN İŞ MERK 29 A KOCASİNAN/ KAYSERİ
Yer sağlayıcılığı : Aktif değil
--------------------------------------------
R10 profilindeki isim : Onur KARATAŞLI
Davet eden üye : anındaho
--------------------------------------------

Görüldüğü üzere firmamızı haksız karalayan,prestijimizi zedelemeye çalışan ve konuyu şişiren kişi apaçık sahtekardır. Foruma davet eden üye ''anindaho'' da yardımcısı/destekçisi ve pohpohlayanıdır. Hiç bir bilgi ad-soyad/vergi no / firma adresi vb. birbirini tutmamaktadır. Modların r10 da herhangi bir dolandırıcılığa ve mağduriyete sebebiyet vermemesi amacıyla ilgili kişiyi ve davet eden üyeyi süresiz banlaması gerekmektedir. Bu tip kişiler için bizde yasal yollarla yaptırımlar planlamaktayız.

R10 da herzaman temiz platform dileğiyle...
-------------------------------
Hizmet alırken 2 kere düşünün....
-------------------------------
https://www.control.com.tr/
https://www.control.com.tr/panel/kullanicigirisi.aspx
0850.302 34 99
0212.909 0 960
0342.606 0 607
satis@control.com.tr
destek@control.com.tr[COLOR="Silver"]