Selamlar Arkadaşlar Googlenews kayıtlı haber sitemi satıyorum. Siteye ilişkin uçuk açık sözcüklerden ziyade tüm bilgileri bir bir yazacağım kimse gereksiz sorular sormasın.
Site adresi: ****news.com şeklindedir.
Sitemin Analiz Değerleri
Google Pagerenk : 1
Google İndexi: 16.400
Görsel İndexi: 1.910
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 870.794
Ülke Sırası: 49.196
Alexa Backlink: 27
Yandex: 3.798
Dmoz: Yok
Domain yaşı: 2 yıl
Sitenin Takipçi Sayısı: Site ile pek ilgilenemiyorum vakit bulamıyorum takipçi sayısı 250 olduğuda oldu 14.457 olduğuda oldu 6000, 4000, 2000 olduğuda oldu şu sıralar ilgilenmediğim için düşük. Site ilgilenilirse tabiî ki takipçi sayısı 10 000leri bulur ilgilenilmezse tabiî ki de olmaz bu konuda yalan konuşamam sabit takipçi sayısı news kayıtlı sitelerde belli olmuyor siteyle ilgiye göre değişiyor. Hedef kelime de de seo v.s hiçbir çalışma KESİNLİKLE YAPTIRILMAMIŞTIR.
Sitenin geliri: Adsense hesabımda şuanda kesinleşmiş 1500 tl param bulunmakta. Adsense geliri 200 tl bıraktığıda oldu daha 50 tl bıraktığıda oldu şuan site ilgilenmediğim için çok düşük bırakıyor. Pek adsenseden anlamıyorum ama TBM 0,12 yazıyor üstte. Alacak arkadaş kesinlikle ama kesinlikle verdiği parayı etkili bir çalışmayla fazlasıyla çıkarır. Kesinlikle siteden link satışı ve tanıtım yazısı satışı yapılmamıştır. Bu arada siteyi alan arkadaş newsin yanında yerelde de siteyi kullanmak isterse seçim sürecinde ciddi gelir elde edebilir. Site yerelden ulusala yayın yapıyor şuan ama alan arkadaş YAYIN FORMATINI DEĞİŞİRSE muhteşem kazanç elde edecektir. Sitede yer alan haberleri kendi isteği doğrultusunda isterse siler komple baştan yeniler siteyi ki tavsiyemde bu yöndedir.
Siteyi alan arkadaşın script değişimine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum mobil ide var ve % 90 a yakın takipçi mobilden geliyor. Soft Medyanın Son sürümü olan 1000 Tl değerinde sicript mevcut. Sitemi satma sebebime gelince Hem ilgilenemiyorum hem de Allah nasip ederse ticarete gireceğim ufak şirin bir cafe buldum alacağım ve buradan gelecek gelirde bana lazım olacak yoksa çok emek verdim sitemi satmakta pek istemiyorum. Sanırım bu kadar bilgi yeterli olacaktır.
İstediğim Fiyat: 15,000 tl idi ilk başta sonra news sitelerin satış değerleri düşünce bende fiyatı düşürmeyi uygun gördüm. Şuan Satış fiyatım 10.000 Tl dir hiçbir pazarlık payı yoktur. Alıcı Arkadaş ama kesinlikle ilgilenirse site ile bu parayı kat kat kazanır. Yine tavsiyem arkadaşlara news editörü bulunan veya zamanını ayırıp newse haber düşürecek arkadaşlar alsın siteyi kesinlikle parasını fazlasıyla kazanır.
Bu arada @sonokey arkadaştan beni sorabilir hakkımda bilgi edinebilirsiniz. Kimsenin hakkını yemedim asla yememde. Dünya malına tenezzül edecek bir kişide değilim. Sitede çıkacak her hangi bir sıkıntıda yardımcı olurum.
İletişim için PMden mesaj atabilirsiniz.
konu güncel ise pm lütfen