nalpagutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam lafinizi bilin konusun .

Ben urunu alirken saticiya renk belirttirken urun sorunlu cikarsa geri gondermeyecegimi belirttim . Saticisa bana urunun kontrol edilip gonderildigini soyledi ve sikinti olmayacagini belirtti . Pardon neyi dolandiricilik hirsizlik ? Ayrica saticiya urunun bozuk oldugunu ve yeni ekrani gondermesi halinde urunu benimde gondercegimi kargo suresinin hizlanmasini teklif ettim . Bana dispute suresi bitene kadar cevap vermemeyi tercih etti.
Lafımı bilip konuşmuyorum. Göz göre göre malı gasp eden birisine en iyi halli üslubum budur. Yaptığınız hırsızlığı laf kalabalığıyla haklı çıkarmaya çalışmayın. Hırsızlık yapmışsınız ötesi kaçarı yok. Parasını vermediğiniz bir malı aldınız ve üstüne kullandığınızı da ibraz ettiniz. Sinir olduğum taraf hem dolandırıcılık yapıyorsunuz bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Ne güzel memleket be !

Neresi hırsızlık gibi pişkin bi laf söylediğiniz için açıklayayım *********** bey.
Aliexpressten malı alıyorsunuz. Evet. Sonra mal geliyor kısmen ayıplı geliyor. Zamanım yok diye geri yollamıyorsunuz. Üstüne full refund dispute açıyorsunuz. Paranızı alıyorsunuz ve ekranıda kullanıyorsunuz. Ayıplı ürün tamam zaten paranızı da almışsınız. Bundan sonra yapacağınız ürünü geri göndermek olmalıydı. Ama ne yaptınız KULLANDINIZ. Parasını ödemediğiniz bir malı kullandınız. Yani yine anlamayacaksınız diye söylüyorum. Sizden telefon parası alıp içinde hıyar olan kutu göndermekle aynı şey. Üstüne utanmadan burada açıklama yapıyorsun.

""Ben aliexpress'ten G2 Ekran aldım . Ekranın 1 Parmak kısmı çalışmıyor adama söyledim geri gönderin bize ulaşınca yeni cam gönderecegiz dediler .30 günde cam geliyor 30 günde ben oraya yollayacagım 30 günde o bir daha cam yollayacak 3 ay sonra yeni cam gelecek oda calıscak mı allaha emanet ? Hiç zahmet etmedim göndermiş gibi takip kodu yazdım 45 gün geçti karşı taraf onay vermedigi icin parayı bana iade ettiler Cam şuan telefonda duruyor paramıda geri aldım kullanmada bi problemde yok acıkcası ""