Sorun "2,5" hafta olmasından kaynaklı.
Ama daha önce açtığım sitelerde anında index almıştım 2.5 hafta da. Çok eminim bu konuda.
Ben sizi su sekilde aydinlatmaya calisayim;
1- Seo uzmani olan & oldugunu iddia eden kisi hit konusunda size bir sey soyleyemez.
2- Seo uzmani olan & oldugunu iddia eden kisi sizi yukselmek istediginiz arama terimlerinde yukseltir, arama terimini dogru secmek sorumlulugunuzdadir. Bu arada elbette birlikte calisacaginiz arkadasla fikir teatisinde bulunup ortak bir paydada bulusmaniz(arama teriminin ne ya da neler olacagi konusunda) sizin menfaatinizedir.
3- is bitiminde alacaginiz ucreti demissiniz ancak bu isler is bitiminde alinacak ucret olarak belirlenmez. Calisacaginiz kisi ile anlasirsiniz, ucretin belirli bir bolumunu pesin alir, kalanini da her iki taraf icin de uygun olacak bir sekilde taksitlendirirsiniz.
4- Keske yukselmek istediginiz arama terimlerini de yazsaydiniz, size PM atacak kisi bodoslama mesaj atmamis olurdu, elinde veriler olarak sizinle irtibata gecerdi.
Bu yazdiklarimi oneri olarak kabul ederseniz sevinirim.
Merhaba,
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Yükselmek istediğimiz kelime tarzında bir çalışma yaptırmak istemiyorum. Çünkü hali hazırda böyle bir çalışmamız mevcut. Ben sadece mesela xxx uygulaması kelimesinde de ilk sayfada çıkmasını istiyorum yani yazdığım yazıların da ilgili aramalarda üst sıralarda çıkmasını istiyorum. Ayrıca index hızımı arttırmak istiyorum. Yani dediğiniz gibi kelime çapında yükselmek değil amacım. Yanlış anladığınızı düşünüyorum.
Yine de yazdıklarınız için ve önerileriniz için çok çok teşekkürler. Dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz